RU
 

У Дніпрі "швидка" потрапила в ДТП, є постраждалі

Корреспондент.net,  31 січня 2020, 11:32
0
246
У Дніпрі  швидка  потрапила в ДТП, є постраждалі
Фото: Информатор
Карета швидкої допомоги перекинулася від сильного удару

Карета швидкої допомоги прямувала в лікарню Мечникова, але на шляху в неї в'їхав легковий автомобіль Chevrolet.

 
У ніч на п'ятницю в Дніпрі на перетині проспектів Гагаріна і Яворницького легковик Chevrolet зіткнувся з каретою швидкої допомоги. Постраждала одна людина, повідомляє Інформатор 31 січня.
 
"ДТП сталася близько 4:30. За попередньою інформацією, водій Chevrolet рухався по проспекту Яворницького в сторону центру, в той час як швидка - по проспекту Гагаріна до лікарні Мечникова. Легковий автомобіль в'їхав у швидку, після чого та перекинулася", - йдеться в повідомленні
 
У швидкій, крім водія і медпрацівника, нікого не було. Водій Chevrolet пошкодив ногу. Його госпіталізували в 16-у міську лікарню. Розбитий автомобіль залишився на трамвайних коліях. Тому рух трамвая №1 на цій ділянці дороги було тимчасово заблоковано.
 
 
 
Раніше в п'ятницю стало відомо, що в Києві по вулиці Академіка Заболотного водій на смерть збив пішохода і втік. Поліцейські поки не змогли встановити ні машину, ні свідків аварії.
 
А напередодні в Миколаєві водія євробляхи, який 30 січня збив на смерть жінку, побили водії автомобілів, що стали очевидцями трагедії.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ДТПвидеофотоДнеправарияскорая помощьскорая
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі