RU
 

У Дніпрі Chevrolet врізався у дерево, є жертви

Корреспондент.net,  29 квітня 2019, 18:24
0
663
У Дніпрі Chevrolet врізався у дерево, є жертви
Фото: Інформатор
Автомобіль Chevrolet після зіткнення з деревом

Рятувальникам довелося зрізати дах автомобіля, щоб дістати з нього тіло загиблого водія.

 
У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького автомобіль Chevrolet врізався у дерево. Водій машини загинув на місці, повідомляє Інформатор у понеділок, 29 квітня.
 
"Попередньо, Chevrolet рухався з боку центру в напрямку Новоолександрівки. Причину, через яку 35-річний водій не впорався з керуванням, встановить слідчо-оперативна група. Імовірно, водій перевищив швидкість - спідометр автомобіля застиг на позначці 130 км/год", - йдеться в повідомленні.
 
Рятувальники розповіли, що на момент їх прибуття на місце аварії водій Chevrolet уже був мертвим. Задимлення намагалися ліквідувати небайдужі місцеві жителі, але остаточно авто загасили вже пожежники. Після цього рятувальники взялися вирізати чоловіка з машини. Для того щоб дістати тіло загиблого, їм довелося зрізати дах Chevrolet.
 
УВАГА! Фотографії та відео містять сцени смерті. Не рекомендуються до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою.
 
 
 
Напередодні в Чернівецькій області біля села Остриця сталася ДТП за участю трьох автомобілів - постраждали п'ятеро людей, серед яких 9-річна дівчинка.
 
Також повідомлялося, що у Криму в результаті зіткнення двох легкових автомобілів п'ятеро людей загинули і троє постраждали.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ДТПвидеофотоДнеправарияводитель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі