RU
 

У Дніпрі сталася пожежа в житловому будинку

Корреспондент.net,  31 грудня 2018, 21:29
0
171
У Дніпрі сталася пожежа в житловому будинку
Фото: ГСЧС
Вогонь гасили 16 осіб і чотири одиниці техніки

Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Вогонь пошкодив домашні речі на площі 18 квадратних метрів.

У Дніпрі сталася пожежа в житловому будинку на вулиці Володимира Антоновича. Рятувальники врятували двох людей, повідомляє ДСНС в понеділок, 31 грудня.

"Інформація про загоряння була отримана о 14:34, після чого за вказаною адресою були направлені чергові відділи 1 і 2 державних пожежно-рятувальних частин 8 державного пожежно-рятувального загону ДСНС", - йдеться в повідомленні. 

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в квартирі, розташованій на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем було пошкоджено домашні речі на площі 18 квадратних метрів.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували двох людей. Їх вивели в засобах захисту органів дихання. Ще 10 мешканців евакуювали в безпечну зону.

Вогонь гасили 16 осіб і чотири одиниці техніки. Пожежа була локалізована о 15:01 та повністю ліквідована о 15:43.

Причина загоряння встановлюється правоохоронними органами.

Раніше в Дніпрі сталася пожежа на підприємстві з виробництва олії на вулиці Фосфорній. Вогонь знищив вторсировину для виробництва та обладнання, пошкодив також перегородки і перекриття. Загальна площа пожежі склала більш як 200 квадратних метрів. Ніхто не постраждав.

А в Подільському Одеської області згорів приватний будинок. Пожежні виявили всередині тіло загиблого господаря.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: видеоДнепрогонь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі