RU
 

У Дніпрі на хабарі затримали депутата облради

Корреспондент.net,  10 вересня 2018, 18:50
0
287
У Дніпрі на хабарі затримали депутата облради
Фото: vppdr.gp.gov.ua
Затримання депутата в Дніпрі

Прокуратура готує депутату повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтею про зловживання впливом.

 
Правоохоронці затримали при отриманні хабаря депутата Дніпропетровської обласної ради від фракції УКРОП, яка є також засновником і директором компанії Експерт-Груп.
 
Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України в понеділок, 10 вересня.
 
"Досудове розслідування встановило, що депутат облради навесні 2018 року вже отримала від громадянина К. першу частину неправомірної вигоди в сумі $6 тисяч за вплив на рішення і дії посадових осіб Держгеокадастру в Дніпропетровській області, а саме: отримання розпорядження на розробку проекту землеустрою та його затвердження" , - йдеться в повідомленні.
 
Сьогодні під час передачі другої частини обумовленої суми хабаря в $6 тисяч депутата затримали.
 
Військова прокуратура вирішує питання про затримання депутата облради в порядку ст. 208 КПК України, готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтею про зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України). Готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
 
Згідно з інформацією на сайті Дніпропетровської облради, депутатом від фракції УКРОП і директором фірми Експерт-Груп є Тетяна Юревич.
 
 
 
 
Нагадаємо, в Кропивницькому депутата міськради спіймали на хабарі. За 5,5 тисячі доларів він обіцяв бізнесменові провести через міськраду рішення про виділення земельної ділянки.
 
Декількома днями раніше в Полтаві зловили прокурора на хабарі в тисячу доларів.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: взяткафотоДнепрвзяткидепутатоблсовет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі