RU
 

130-мільйонний джекпот супер-тиражу Євромільйони доступний в УкраїніРеклама

Корреспондент.biz,  17 червня 2020, 17:50
0
460
130-мільйонний джекпот супер-тиражу Євромільйони доступний в Україні

Останнім часом удача надзвичайно прихильна до фанатів найбільшої транснаціональної лотереї Європи.

За перші п'ять з половиною місяців 2020 року джекпот лотереї EuroMillions був зірваний 12 разів! Вже зовсім скоро, 3 липня, лотерея проведе супертираж з першим призом в € 130 млн. Це шанс, який не можна втратити! Читайте далі, щоб дізнатися, як ви можете брати участь в цьому розіграші з України вже сьогодні!

Подія року - Супертираж Євромільйони

Європейські фанати лото регулярно грають в найбільшій лотереї континенту - EuroMillions. Лотерея проводить два тиражі на тиждень, джекпоти стартують з € 17 млн. Але 2-3 рази на рік, коли лотерея проводить Супертираж, популярність лотереї зростає в рази, завдяки дев'ятизначному джекпоту. Наступного разу таке трапиться вже зовсім скоро: в п'ятницю, 3 липня, лотерея розіграє перший приз в € 130 млн.

На сайті TheLotter запущений попередній продаж білетів для участі в Супер-розіграші Євромільйони. Купивши білети сьогодні, ви забезпечите собі участь в тиражі в п'ятницю 3 липня.

Як грати в Євромільйони?

Коли ви купуєте білет Євромільйони, вам в цілому потрібно вибрати 7 номерів з 2 різних діапазонів: 5 основних від 1 до 50 і 2 номери  Lucky Star  від 1 до 10. Правила Супер-розіграшу ідентичні правилам звичайного тиражу. Єдина різниця - розмір джекпоту. Якщо і основні і додаткові номери на вашому білеті співпали з тими, що випали в тиражі, джекпот ваш! А якщо вам вдасться зробити це в Супертиражі, який пройде 3 липня 2020 року, то ви отримаєте € 130 мільйонів!

Як взяти участь в Супертиражі Євромільйони з України?

Ви зможете купувати білети Євромільйони онлайн, не відходячи від вашого комп'ютера, після завершення реєстрації на сайті theLotter. Просто оформіть замовлення на відповідній сторінці на сайті, і представник theLotter купить від вашого імені офіційний білет і завантажить його відскановану копію в ваш рахунок. Оригінальний білет буде поміщений в сейф. Ми передамо вам білет, якщо ви виграєте приз (щоб ви могли пред'явити його організаторам лотереї).

Шанс виграти € 130 млн випадає не щодня. Не чекайте, поки ця неймовірна сума виявиться в чужій кишені! Забезпечте свою участь в Супертиражі Євромільйони, який відбудеться 3 липня заздалегідь, білети онлайн на сайті theLotter вже у продажу! Бажаємо успіху!

 
ТЕГИ: деньгилотереяджекпот
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...