RU
 

Гройсман: Новий ринок електроенергії поховав формулу Роттердам+

Корреспондент.biz,  2 липня 2019, 13:53
0
528
Гройсман: Новий ринок електроенергії поховав формулу Роттердам+
Фото: kmu.gov.ua
Прем'єр розповів про новий ринок електроенергії

Прем'єр зазначив, що його головним завданням за запуску нового ринку була відсутність будь-яких стрибків ціни на електроенергію для громадян.

Запуск нового ринку електроенергії, який стартував в Україні 1 липня, дозволив поховати формулу ціноутворення на електроенергію Роттердам+. Про це в ефірі програми Свобода слова на телеканалі ICTV повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Сьогодні офіційний похорон формули Роттердам+. Я всіх з цим вітаю, тому що впровадження ринку електроенергії дозволило її поховати. Змінювати міг парламент - він цього не зробив. А моє завдання було, наше професійне - зробити так, щоб ви нічого не відчули від впровадження ринку, щоб ні на одну гривню для людей не піднялася електроенергія", - заявив Гройсман.

За словами прем'єра, з 1 липня ринок запрацював, і вартість електроенергії для українців не підвищена ні на одну копійку.

"Це називається професіоналізмом. Я вважаю, що так щодо кожного питання і треба діяти: даєш обіцянку - повинен виконувати", - додав Гройсман.

Як відомо, 1 липня в Україні офіційно запрацював новий ринок електроенергії. Разом з тим, припинила дію скандальна формула Роттердам+.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: электроэнергиярынокРоттердамэлектричество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...