RU
 

Американці навчилися заробляти на твітах Трампа

Корреспондент.biz,  6 березня 2019, 11:02
0
155
Американці навчилися заробляти на твітах Трампа
На твітах Трампа навчилися заробляти

Фінансист зі США розробив нову стратегію, яка дозволяє заробляти на котируваннях нафтових компаній. Механізм заснований на постах американського президента в Twitter.

Американський фінансист Філіп Верледжер створив стратегію заробітку на нафтових котируваннях, засновану на постах президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа в мікроблогінговому сервісі Twitter, повідомляє РБК.

Верледжеру належить консалтингова компанія PKVerlrger, клієнти якої і отримали новий унікальний фінансовий інструмент.

Фінансист провів ретельний аналіз поведінки президента США і зробив досить несподіваний висновок - Трамп, за словами Верледжера, прагне вплинути на ситуацію на вуглеводневому ринку так, щоб знизити нафтові котирування.

"Зазвичай він робить це за допомогою своїх провокаційних твітів. Варто Трампу написати про занадто високі ціни на нафту, як тут же відбувався обвал нафтового ринку. Випадковість? Я так не думаю", - ділитися міркуваннями фахівець.

Спостерігаючи за поведінкою американського президента, Верледжер вивів принцип під назвою "колл-опціон Дональда Трампа" (фінансист назвав свій принцип за аналогією з пут-опціоном Алана Грінспена, який існував в кінці двадцятого століття), з якого випливає, що інвесторам і спекулянтам потрібно грати проти цін на нафту і акцій енергетичних компаній. Тобто, їм необхідно продавати акції і ф'ючерси в очікуванні цінових падінь.

Глава Федеральної резервної системи США Алан Грінспен робив максимум зусиль для того, щоб підтримувати на плаву економіку США. Його основним інструментом було підвищення базової ставки ФРС, і знанням про це користувалися інвестори.

Як повідомлялося, ЗМІ підрахували твіти Трампа за 2018 рік. За даними видання The Hill, американський президент за минулий рік зробив 2860 постів, включаючи ретвіти.

Крім того, 193 рази Дональд Трамп згадав "фейкові новини".

Нагадаємо, раніше Трамп назвав фейкові новини головним ворогом США. Крім того, він заявив, що ЗМІ, які займаються розповсюдженням фейкових новин, зникнуть через сім років.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

ТЕГИ: прибыльсоцсетидоходыТрамптвиттерДональд Трампдоход
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...