RU
 

Україна отримала 106 млн євро від Німеччини на відновлення Донбасу

Корреспондент.biz,  4 травня 2018, 16:17
0
140
Україна отримала 106 млн євро від Німеччини на відновлення Донбасу
Фото: Getty Images
Німеччина активно допомагає біженцям в Україні

Найбільші обсяги фіндопомоги спрямовані на відновлення Донбасу і підтримку внутрішньо переміщених осіб, регіональний розвиток, децентралізацію.

 
Обсяг міжнародної технічної допомоги Німеччини за 20 років сягнув понад 500 млн євро. Про це в п'ятницю, 4 травня, повідомляється на сайті Мінекономрозвитку.
 
За даними відомства, зараз в активній фазі знаходяться 27 проектів з обсягом фінансування 250 млн євро, виконавцями яких є Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) та Кредитна установа для відбудови (KfW).
 
"Найбільші обсяги допомоги спрямовані за пріоритетними напрямами відновлення Донбасу і підтримка внутрішньо переміщених осіб - 106,5 млн євро та Регіональний розвиток, децентралізація, хороше управління - 92,8 млн євро", - йдеться в повідомленні.
 
Завдяки цим проектам розвивається соціальна інфраструктура, зміцнюється здатність громад і управління надзвичайними ситуаціями в східних регіонах, підконтрольних Україні, з великою кількістю внутрішньо переміщених осіб. Розгортається проект, спрямований на створення умов професійної інтеграції внутрішньо переміщених осіб.
 
Крім цього, зараз йде підготовка наступних проектів з розвитку соціальної інфраструктури та програм забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, розвитку муніципальної інфраструктури на сході України, з орієнтовним обсягом підтримки 49 млн євро.
 
Раніше повідомлялося, що США, Франція і Німеччина заявили про готовність фінансувати миротворчу місію ООН на Донбасі.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: УкраинаГерманиябеженцыдонбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...