RU
 

Трасою Одеса-Рені запустили перші авто

Корреспондент.biz,  12 лютого 2019, 15:27
0
657
Трасою Одеса-Рені запустили перші авто
Фото: Пресс-служба президента Украины
Дорога Одеса-Рені після ремонту

Досягнуто домовленості з владою Болгарії і Румунії про будівництво мосту через Дунай, стверджує президент Петро Порошенко.

В Одеській області по відремонтованій трасі Одеса-Рені поїхали перші автомобілі. Час на цей шлях скоротився в два рази. Про це заявив президент Петро Порошенко під час відкриття нової дороги в ході робочої поїздки в Одеську область, повідомляє УНН у вівторок, 12 лютого.

"Ми завершуємо проект будівництва дороги Одеса-Рені та об'їзної дороги навколо Одеси. Раніше в Одесу з Рені можна було доїхати за 7-8 годин... Тепер - треба їхати три години. Сьогодні ми можемо сказати, що з Рені до Одеси веде нова, добре відремонтована дорога - сказав глава держави", - сказав Порошенко.

Він додав, що досягнуто домовленості з владою Болгарії і Румунії про будівництво мосту через Дунай, щоб скоротити відстань з цих країн в Одесу.

За словами Порошенка, дорога Одеса-Рені була побудована ще в 50-х роках минулого століття і відтоді взагалі не ремонтувалася. Тепер же залишилося провести дрібні роботи з облаштування дороги, і вона буде відкрита в квітні.

Нагадаємо, минулого літа жителі Одеської області перекривали трасу Одеса - Рені через її поганий стан. Люди скаржилися, що дороги ремонтують частково і неякісно. Уже через рік після ремонту на них знову з'являються глибокі ями.

Також повідомлялося, що Кабмін виділив додатково 550 млн гривень на невідкладний ремонт автодоріг Київ-Чоп і Київ-Одеса.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ОдессадорогивидеодорогаПорошенкоОдесская областьтрассаРемонт дорог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...