RU
 

Казахстан закупить у Росії бойові вертольоти

Корреспондент.biz,  24 травня 2018, 11:58
0
234
Казахстан закупить у Росії бойові вертольоти
Фото: topwar.ru
Росія продасть Казахстану вертольоти Мі-35

Казахстан домовився з Росією про постачання бойових вертольотів Мі-35. Відповідний контракт було підписано на виставці KADEX-2018 в Астані.

 
Казахстан підписав контракт з Росією на купівлю бойових вертольотів Мі-35. Про це заявив міністр оборони Казахстану генерал-полковник Сакен Жасузаков у рамках показуваної в Астані виставки KADEX-2018, передає в четвер, 24 травня, РБК.
 
"Сьогодні тут підписувався контракт по бойових вертольотах Мі-35. Ми дуже щільно працюємо по системах протиповітряної оборони. Тобто в нас багато напрямків, і морська тематика... Ми ж союзники", - сказав він.
 
При цьому Жасузаков не уточнив, поставку скількох вертольотів передбачає контракт.
 
Також повідомляється, що казахстанська компанія Казспецекспорт, яка займається імпортом озброєння і військової техніки, і російська авіабудівна компанія Іркут підписали контракт на поставку багатоцільових винищувачів Су-30-СМ. Сторони підписали контракт на вісім літаків Су-30-СМ.
 
Мі-35 - це багатоцільовий ударний вертоліт, який випускається серійно з 2005 року. Його озброєння може бути використане як у простих, так і в обмежено складних метеоумовах.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Россияармия и вооружениеавиацияКазахстанвертолетпоставкаконтракт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...