RU
 

Індійська компанія створила аналог TikTok

Корреспондент.biz,  17 серпня 2020, 03:29
0
450
Індійська компанія створила аналог TikTok
TikTok в Індії заборонена з кінця червня

Нова платформа призначена для створення і публікації 90-секундних відео, авторами яких можуть стати як публічні, так і звичайні особи.

 
В Індії компанія Zee Entertainment Enterprises запускає сервіс HiPi для створення і перегляду коротких відеороликів, схожий на китайську соцмережу TikTok, заборонену в країні. Про це в понеділок, 17 серпня, повідомило агентство Bloomberg.
 
Нова індійська платформа призначена для створення і публікації 90-секундних відео, авторами яких можуть стати як публічні особи, так і звичайні користувачі, заявив представник компанії-засновника Тарун Катіал.
 
"Запуск HiPi не має відношення до блокування TikTok в Індії. Ми працювали над HiPi протягом останнього року", - зазначив Катіал.
 
За даними агентства, HiPi дозволить компанії Zee Entertainment Enterprises зайняти місце на ринку забороненої TikTok, а також впевненіше конкурувати з корпораціями Netflix і The Walt Disney Company, які володіють великими стрімінговими платформами у країні.
 
Нагадаємо, наприкінці червня Міністерство інформаційних технологій Індії прийняло рішення заблокувати більшість китайських мобільних додатків, серед яких TikTok і Likee.
 
Як повідомлялося, причиною такого рішення став повторний конфлікт між двома країнами через спірні території в Гімалаях.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КитайИндиязапретBloomberg
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...