RU
 

Огляд нової моделі Space Monitor від SamsungЕкспертиза

Корреспондент.biz,  14 червня 2019, 11:39
0
101
Огляд нової моделі Space Monitor від Samsung

Samsung представила нову модель в лінійці моніторів з мінімалістичним дизайном - Space Monitor. Також вона показала нові вигнуті дисплеї, які зможуть порадувати геймерів, творчих людей або звичайних офісних співробітників.

Новинки були розроблені із задумкою, що монітор повинен займати якомога менше місця на домашньому або робочому столі і при цьому не втратити свою функціональність. І тут Samsung вдалося домогтися того, щоб відповідати девізу цих лінійок: "Більше простору для роботи".

Space Monitor

Ця серія отримала революційне рішення, при якому монітор практично не займає місце на столі. Ніжка кріпиться на торці столу за допомогою спеціального затиску, а сам монітор, в разі потреби, можна опустити за допомогою спеціальних механізмів в кріпленні.

Якщо ви давно мріяли звільнити місце на своєму комп'ютерному столі, то Space Monitor - саме те, що вам потрібно.

Сам дизайн виконаний в мінімалістичному стилі. Управління функціями дисплея проводиться спеціальним чотирьохпозиційним перемикачем на задній стінці пристрою.

Продумали дизайнери і місця, щоб заховати кабелі. Здавалося б, дрібниця, але багатьох дратують дроти, що стирчать з монітора. У Space Monitor на ніжці для цього передбачені два спеціальні жолоби, в які і ховаються кабелі.

Технічні дані Space Monitor

Діагональ екрану: 27"

Тип матриці: VA.

Максимальна роздільна здатність екрану: 2560*1440.

Співвідношення сторін: 16:9.

PPI: 109.

Максимальна частота оновлення: 144 Гц.

Час відгуку: 4 мс.

Роз'єми: HDMI 2.0, MiniDP 1.2A.

Габарити (ширина*висота*глибина, мм): 614,8*730,3*115,5.

Вага (без підставки/з підставкою, кг): 3,6/5,8.

Особисті враження

Після установки монітора першим же ділом дійсно звертаєш увагу на ту кількість простору, яка звільнилася на робочому столі. Вся конструкція вимагає для себе мінімум простору.

Кольори на моніторі виглядають соковито і насичено. Якщо ж ви раптом хочете щось спокійніше, то вбудовані фільтри допоможуть не копатися довго і нудно в настройках, а в пару натискань підібрати той варіант, який буде комфортним саме для ваших очей.

Space Monitor за рахунок унікальної підставки і свого дизайну легко впишеться в інтер'єр вашої квартири і буде презентабельно виглядати в офісі. Підійде дисплей і для геймерів, яким важлива функціональність пристрою і якомога більша кількість вільного місця на столі.

Монітори з вигнутим екраном

Крім Space Monitor в Samsung також показали і нову лінійку моніторів з вигнутими екранами. У цій лінійці вибір пристроїв для виведення зображення великий: Ультраширока модель з екраном в 49 дюймів, перший в світі 32-дюймовий вигнутий монітор з роздільною здатністю 4K UHD і Full HD вигнутий безрамковий монітор з подвійним інтерфейсом. Останній, до речі, ми змогли протестувати.

Хоч ця модель, на відміну від Space, займає більше місця на столі, але за рахунок легкої зігнутості монітор не виглядає масивним і виглядає стильно.

 

Технічні дані

Діагональ екрану: 27 "

Тип матриці: VA.

Максимальна роздільна здатність екрану: 1920*1080.

Співвідношення сторін: 16: 9.

Контраст: 3000:1.

Максимальна частота оновлення: 60 Гц.

Час відгуку: 4 мс.

Роз'єми: HDMI, D-sub.

Габарити (ширина*висота*глибина, мм): 614*466*251.

Вага (кг): 4,3.

Кут огляд (горизонтальний/вертикальний): 178 °/178 °.

Особисті враження

Цей монітор викликає дуже позитивні емоції: при перегляді контенту за рахунок зігнутості досягається набагато більше занурення. Відчуття, ніби ти сидиш в кінотеатрі.

Передача кольору радує око. Покопавшись в налаштуваннях і переглянувши всі варіанти (а їх там маса, на будь-який смак), я все ж вважав за краще повернутися до стандартних, але з активним з'єднанням "Відпочинку для очей" - це щось на зразок нічного режимі в смартфонах, коли екран набуває теплі жовтуваті відтінки.

Сам по собі монітор на столі виглядає футуристично, незвичайна зігнутість привертає увагу. За рахунок продуманої конструкції він займає мало місця на робочому столі.

До речі, якщо вам вже зовсім не хочеться тримати монітор на столі, то тут передбачені кріплення для підвішування конструкції.

ТЕГИ: Samsung
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...