RU
 

Німці підтвердили надійність ГТС - Укртрансгаз

Корреспондент.biz,  30 січня 2019, 10:18
0
333
Німці підтвердили надійність ГТС - Укртрансгаз
Фото: Getty Images
Німецькі аудитори перевірили українську ГТС

Проведено аудит систем управління якістю, екологічного управління, управління безпекою праці та енергетичного менеджменту за міжнародними стандартами.

 
Аудитори з Німеччини перевірили українську газотранспортну систему і визнали безпеку та екологічність її використання. Про це повідомляє прес-служба Укртрансгазу.
 
 
Як повідомляється, до такого висновку прийшли представники міжнародного сертифікаційного органу TÜV SÜD (Німеччина) після проведення в Україні аудиту на об'єктах Укртрансгазу в січні 2019 року.
 
"За результатами аудиту значних невідповідностей у функціонуванні систем управління Укртрансгазу не виявлено. Аудитори визначили 4 незначних невідповідності і надали 17 рекомендацій щодо поліпшення інтегрованої системи управління", - йдеться в повідомленні.
 
Таким чином, аудитори підтвердили, що Укртрансгаз є надійним партнером і здійснює безпечну та енергозберігаючу експлуатацію газотранспортної системи України, підкреслили в компанії.
 
В Укртрансгаз відзначили, що заходи з розробки, впровадження і сертифікації систем управління на відповідність міжнародним стандартам проводяться в компанії з 2003 року.
 
Німецька компанія з оцінки TÜV SÜD Management Service Gmbh має акредитацію DAkkS - національного органу з акредитації Федеративної Республіки Німеччина, сертифікати якого визнаються більш ніж у 80 країнах світу.
 
Раніше глава Нафтогазу Андрій Коболєв заявив, що американський бізнес готовий інвестувати в газотранспортну систему України мільярди доларів.
 
Нафтогаз оцінює українську ГТС, приблизно, в 14 мільярдів доларів, тоді як кілька років тому її вартість досягала 30 мільярдів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 
ТЕГИ: ГТСаудитУкртрансгаз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...