RU
 

Нафтогазу дозволили залучити кредит за рахунок випуску облігацій - ЗМІ

Корреспондент.biz,  24 жовтня 2018, 14:40
0
91
Нафтогазу дозволили залучити кредит за рахунок випуску облігацій - ЗМІ
Фото: Politeka
Нафтогазу дозволили залучити зовнішній кредит

ЗМІ повідомляють, що Кабінет міністрів України погодив залучення Нафтогазом зовнішнього кредиту на суму до 1 млрд доларів.

Кабінет міністрів України погодив залучення Нафтогазом України зовнішнього кредиту на суму до 1 млрд доларів за рахунок випуску і розміщення облігацій. Про це в середу, 24 жовтня, пише РБК-Україна з посиланням на відповідні документи.

Зазначається, що Кабмін погодив умови залучення Нафтогазом довгострокового зовнішнього кредиту від компанії Condor Finance PLC, який буде фінансуватися за рахунок випуску і розміщення цією компанією облігацій участі в кредиті. Зокрема, основна сума кредиту складе до 1 млрд доларів включно.

Співорганізаторами випуску і розміщення облігацій визначені Citigroup Global Markets Limited і Deutsche Bank AG. Зовнішній кредит залучається для загальних корпоративних цілей, в тому числі для погашення існуючої фінансової заборгованості і фінансування капітальних витрат. Кредитну угоду розраховано на п'ять років, загальний розмір комісій і витрат (в тому числі на юридичних радників) складе до 4,1 млн доларів.

Як повідомлялося, Нафтогаз просить Кабмін розробити план дій на випадок зупинки транзиту газу.

Також ЗМІ повідомляли, що Нафтогаз попросив у Кабміну понад 230 млрд гривень бюджетної підтримки. У компанії подібні заяви назвали дезінформацією.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: кредитыСМИНафтогазКабмин Украиныоблигацииоблигациякредит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...