RU
 

У Києві презентували бойову машину Мангуст

Корреспондент.biz,  10 жовтня 2018, 15:14
0
1112
У Києві презентували бойову машину Мангуст
Фото: ukroboronprom.com.ua

Бойова розвідувальна машина призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів.

 
ДП Миколаївський бронетанковий завод представляє на Міжнародній спеціалізованій виставці Зброя і безпека свою розробку - бойову розвідувальну машину Мангуст. Про це в середу, 10 жовтня, повідомляє прес-служба Укроборонпрому.
 
Машина призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів. Двовісна БРМ має колісну формулу 4х4 і незалежну торсіонну підвіску, яка забезпечує підвищену прохідність техніки.
 
Завдяки новому дизельному двигуну IVECO Мангуст здатний розвивати по шосе швидкість до 100 км/год і долати водні перешкоди.
 
Машина обладнана додатковими бічними, верхнім і заднім люками. Це дозволяє десанту безперешкодно висаджуватися. Збільшення лобового захисту і установка додаткових листів броні забезпечують захищеність екіпажу. Всі комплектуючі, за винятком двигуна, українського виробництва.
 
Нещодавно БРМ Мангуст був представлений на 26-й Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO-2018 у місті Кельце (Польща). Бойова машина викликала підвищений інтерес з боку польських партнерів.
 
 
Нагадаємо, 9 жовтня в Києві відкрилася для відвідувачів спеціалізована виставка Зброя і безпека - 2018, яка триватиме протягом трьох днів.
 
Раніше Житомирський бронетанковий завод модернізував бронетранспортер - БТР-70.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: фотопрезентацияУкроборонпром
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...