RU
 

Ryanair скасувала рейси 50 тисяч пасажирів через страйк

Корреспондент.biz,  19 липня 2018, 11:10
0
204
Ryanair скасувала рейси 50 тисяч пасажирів через страйк
Компанія скасовує рейси через страйк бортпровідників в трьох країнах

Ryanair скасувала рейси з трьох країн Європи через страйк бортпровідників. Співробітники компанії вимагають поліпшення умов роботи і оплати праці.

Ryanair скасував рейси з трьох країн Європи, на яких 25 і 26 липня повинні були вилетіти до 50 тисяч пасажирів, через страйк бортпровідників. Про це в середу, 18 липня, повідомляє avianews.com.

Зокрема, акція персоналу торкнеться 24% рейсів з/до Іспанії, 27% рейсів з/до Португалії і 31% рейсів з/в Бельгію.

Пасажирам, чиї польоти були скасовані, відправлені sms та електронні листи з пропозицією безкоштовно перенести виліт на +/- 7 днів від початкової дати або повернути квитки без штрафу.

Персонал лоукостера вимагає поліпшення умов роботи і оплати праці.

У Ryanair ж заявляють, що бортпровідники компанії вже отримують до 40 тисяч євро на рік, мають по 14 вихідних днів кожен місяць і отримують оплачувані лікарняні в разі хвороби.

"Цей страйк повністю необґрунтований і не несе нічого, крім мети зруйнувати відпустки сімей і надати додаткові бонуси конкуруючим авіакомпаніям в Бельгії, Португалії та Іспанії", - заявили в Ryanair.

Нагадаємо, найбільший в Європі авіаперевізник-дискаунтер ірландський Ryanair Holdings Plc у 2018 фінансовому році збільшив прибуток на 10%, досягнувши рекорду.

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія Ryanair у вересні 2018 року запустить перший маршрут з Києва до Берліна (Німеччина).


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ЗабастовкиИспанияБельгияавиаперелетПортугалиярейсавиакомпанииавиаперевозкиRyanairзабастовка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...