RU
 

Нафтогаз назвав ціну ГТС України

Корреспондент.biz,  19 квітня 2018, 11:59
0
638
Нафтогаз назвав ціну ГТС України
Фото: Reuters (архивное фото)
Нафтогаз назвав ціну ГТС

Нафтогаз як одноосібний акціонер Укртрансгазу затвердив оцінку вартості газотранспортної системи України в 327,9 мільярда гривень.

 
Газотранспортна система України коштує 327,9 мільярдів гривень - у стільки її оцінив Нафтогаз. Про це в четвер, 19 квітня, повідомляє заступник начальника департаменту енергоефективності Нафтогазу Олексій Хабатюк на своїй сторінці в Facebook.
 
Нафтогаз як одноосібний акціонер Укртрансгазу прийняв рішення про оцінку системи. Про це йдеться в рішенні компанії, фотокопію якого опублікував Хабатюк.
 
"Затвердити ринкову вартість основних засобів товариства в сумі 327 мільярдів 921 мільйон гривень (у тому числі активи, які знаходяться на непідконтрольній Україні території - 12,3 мільярда гривень, або 471 мільйонів доларів) станом на 31.12.17", - йдеться в опублікованому документі.
 
 
 
Як повідомлялося, українською ГТС зацікавилися сім компаній. У лютому почалися переговори з компаніями, зацікавленими в партнерстві з управління газотранспортною системою України.
 
Раніше повідомлялося, що Україна збирається залучити французьку енергетичну групу Engie до модернізації своєї газотранспортної системи.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ГТСНафтогазценаУкртрансгаз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...