RU
 

В Україну заборонили ввозити російські автомобілі

Корреспондент.biz,  1 липня 2019, 15:36
0
1000
В Україну заборонили ввозити російські автомобілі
Автомобілі ВАЗ найчастіше викрадають в Україні

Рішення про заборону ввезення автобусів, тролейбусів, вантажівок і легкових автомобілів з Росії прийняли в травні, а сьогодні воно набуло чинності.

З 1 липня набула чинності постанова Кабміну про заборону ввезення на територію України транспортних засобів з Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Там нагадали, що для підтвердження країни походження транспортних засобів необхідно надати до митного оформлення один з документів про походження, про які йдеться в статті 43 Митного кодексу України, або документ про походження товару, визначеному міжнародними договорами про вільну торгівлю.

Нагадаємо, 15 травня Кабмін розширив список заборонених для імпорту російських товарів. Зокрема, до ввезення в Україну заборонені автобуси, тролейбуси, легкові автомобілі та вантажівки.

Рішення уряду стало відповіддю на заборону РФ на експорт в Україну нафти та нафтопродуктів, оголошений 18 квітня. Також було введено ембарго на низку українських товарів, включаючи одяг і взуття, а також труби і пакувальні матеріали.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Торговельні війни України та Росії
ТЕГИ: РоссияУкраинаавтомобилитранспортгрузовикТорговая война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...