RU
 

Представник посольства Великої Британії відвідав Британський офтальмологічний центрРеклама

Корреспондент.biz,  17 вересня 2021, 11:55
0
10787
Представник посольства Великої Британії відвідав Британський офтальмологічний центр
Фото надане рекламодавцем

Британський офтальмологічний центр - медична установа із 100% іноземним капіталом, який використовує в своїй роботі англійські витратні матеріали та медикаменти.

З метою розгляду перспектив  можливої потенціальної співпраці   в вересні  2021 року відбулася зустріч в межах клініки,  представника  Посольства Великобританії в Україні   Домінік Ліонс та засновника Британський офтальмологічний центр  Наталії Фостер – громадянки Великобританії.

Наші фахівці і лікарі пройшли офтальмологічну докторську і хірургічну підготовку в Великобританії.  Друга професійна мова, яка використовується в роботі  клініки  – англійська. Це дає можливість  отримувати  сучасні стандарти  лікування Великобританії та впроваджувати в роботу в Україні.

Доктор медичних наук, експерт з надання медичних послуг Наталія Фостер, яка постійно працює в  місті Лондоні, Англія, с задоволенням відмітила під час інспектування високий рівень встановлення діагнозів та якості лікування  в Британський офтальмологічний центр.

Під час ділової зустрічі з Домінік Ліонс - представником  Посольства Великобританії в Україні було  наголошено на важливості інвестування в соціальній сфері в Україні  не лише в області енергоносіїв , але і в якості  послуг  підвищення рівня життєдіяльності населення.

Особливо було відзначено, що посольство Великобританії, досить уважно відстежує  за професіональною діяльністю  лікарів та фізичних осіб – підприємців щодо діяльності в Україні. Вони також готові надати консультативну, правову, та іншу  дієву допомогу в режимі  сім днів на тиждень та 24 години на добу.

Під час зустрічі також біло відмічено, що всі  інвестиції захищені дужі надійно.

Наталія Фостер в свою чергу відмітила досить коректний рівень спілкування.  Англійські інвестиції в Україні розширюватимуться і на далі, і це виражено в тому, що незабаром почне роботу Український інститут ока, де лікарі будуть отримувати нові знання, вивчати нові методики і технології лікування пацієнтів. Дані методики  є передовими,  що є досить  важливим.

Домінік висловив подяку Наталії Фостер в організації та проведенні зустрічі і звернув увагу, що саме такі зустрічі обов'язково внесуть позитивні моменти в розвиток України в цілому.

ТЕГИ: медицинаглаза
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...