RU
 

У чому секретна зброя організмуРеклама

Корреспондент.biz,  2 жовтня 2020, 14:40
0
211
У чому секретна зброя організму

В здоровому тілі міцний дух! Подібними фразами нас лякали з самого дитинства наші батьки, тим самим стимулюючи їсти ненависні продукти і робити зарядку вранці.

 Однак, від великого обсягу їжі та фізичних навантажень здоров'я не додасться. Щоб відчувати себе завжди на всі 100%, необхідно грамотно підходити до питань харчування і тренувань.

Ми - те, що ми їмо

Інтернет рясніє інформацією про правильне харчування, графіками білкових і низьковуглеводних дієт, а також відеороликами вправ. Однак, мало хто з нас замислювався в чому особливість амінокислот і чому вони так тісно пов'язані з фізичним навантаженням. Виявляється, всі вони націлені на отримання якісних елементів, які беруть участь в обмінних процесах.

Вся справа в тому, що білок в чистому вигляді організмом не споживається, а фермент переробляється і розщеплюється під дією шлункових кислот на різні амінокислоти, які потім поглинаються стінками тонкого і товстого кишечника. І якщо ви не будете навантажувати себе, то всі ці поживні «штучки» в прямому сенсі «вилетять в унітаз» або відкладуться в жирові клітини, а не підуть на користь.

Хімічні особливості

Всього існує 20 основних амінокислот, але далеко не всі з них ми здатні самі виробляти. Всі їх можна умовно розділити на три категорії:

  • незамінні надходять в чистому вигляді з їжею;
  • умовно-замінні синтезуються в обмеженій кількості, якої критично недостатньо для нормального функціонування;
  • замінні успішно виробляються самостійно.

Саме з цієї причини фармацевтичні компанії постійно розробляють різні біологічні добавки, здатні заповнити дефіцит незамінних і умовно-незамінних елементів. До речі, купити амінокислоти як окремо, так і в комплексних препаратах можна на сайті. Тут продаються сертифіковані засоби від провідних світових брендів.

Як правильно приймати БАДи

Для початку слід зрозуміти, що біологічно активні добавки не є лікарськими засобами. Отже, вони не лікують, а лише підтримують природну роботу організму.

План вживання напряму залежить від переслідуваних цілей:

  • спортсменам для набору м'язової маси рекомендований прийом незадовго до занять і відразу після;
  • бажаючим схуднути радять застосування не рідше трьох разів на добу;
  • для відновлення рекомендується дотримуватися схем, прописаних фахівцем.

Зверніть увагу, що інтернет-магазин косметики і продукції для здоров’я Avocado пропонує не тільки комплексні препарати, а й окремі компоненти, необхідні для нормальної роботи різних систем організму.

Також важливим фактором ефективності є грамотний розрахунок дозування. Воно обчислюється, виходячи з маси тіла, і ділиться на 3-4 прийоми. Якщо сумніваєтеся, краще проконсультуйтеся з лікарем.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...