RU
 

Літні тренди - тільки з золотаРеклама

Корреспондент.biz,  31 липня 2020, 10:00
0
162
Літні тренди - тільки з золота

Літо - казкова пора, яка пролітає в одну мить під шелест теплих хвиль і дихання спекотного неба.

Але пам'ять про чудесні літні дні, заряджає нас бадьорістю і енергією протягом всього року – і під час затяжних осінніх дощів, і в зимових снігопадів. А іноді спогади про романтичні нічні прогулянки, вечірках біля басейну і поцілунках під дощем зігрівають нас своїм теплом упродовж всього життя. Тому так важливо, саме в цю пору року відчувати себе красивою, привабливою і просто чудовою! І це не складно – адже літо, найвдаліший час для модних експериментів! Коли на вулиці яскраво світить сонце і спека зводить кількість одягнених на нас речей до мінімуму, головним стильним акцентом стають прикраси. Літо – час, коли золоті прикраси керують балом, миттєво змінюючи образ! Хочете виглядати витонченою, ніжною та жіночною? А може, впевненою в собі і по–діловому стриманою? Немає нічого простішого! Правильно підібрані золоті прикраси – ось і все, що Вам потрібно для того, щоб бути такою різною, але завжди прекрасною в пору яскравого літа!

Які прикраси взяти у відпустку?

Навіть якщо провести спекотні літні дні Ви плануєте лежачи на пляжі, і в Вашій валізі лише коротенькі шорти та декілька купальників, не варто забувати про ювелірні прикраси, завдяки яким Ваші яскраві образи заблищать золотими промінчиками. У цьому сезоні, в пору мініспідниць і легких суконь, оголені ніжки та засмаглі зап'ястя красунь прикрашають стильні золоті браслети, а спокусливі декольте – золоті ланцюжки, милі підвіси і модні кольє!

Вибір золотої прикраси – справа смаку, але кілька порад від знавців ювелірної моди будуть точно не зайвими!

Золотий браслет на ніжку – головний символ літа! Коли ще буде можливість підкреслити струнку ніжку витонченою прикрасою? Тільки влітку! То не варто упускати таку можливість – вибирайте будь–яку модель золотого браслета на ніжку і сміливо скоряйте чоловічі серця!

• Витонченість і ніжність подарує Вашому літньому образу тоненький золотий браслет – ланцюжок, а якщо його плетіння збігається з плетінням ланцюжка на шиї або браслета на руці, образ стане особливо гармонійним.

• Золотий браслет на ніжці, прикрашений ювелірним каменем або невеликими намистинками, зробить будь–який образ по літньому яскравим та привабливим. Такі прикраси виглядають дуже мило і жіночно з будь–яким одягом, навіть, якщо на Вас лише купальник!

• Чудовий настрій і відчуття справжнього літнього драйву, Вам подарують золоті браслети на ногу, доповнені декількома підвісками. Кожен Ваш крок буде супроводжуватися їх рухом в такт Вашому життєвому ритму! Вони привертають увагу і виглядають по – літньому грайливо, завзято і трохи зухвало – саме те, що потрібно цього літа!

 

Золоті сережки – головна родзинка будь–якого літнього образу! Без золотих сережок не можна створити гармонійний образ в будь–який час року, але влітку – без них просто неможливо обійтися! Адже саме влітку, ми дозволяємо собі сміливі експерименти з зачісками та макіяжем, а наші очі виглядають особливо виразно на фоні літнього ясного неба і теплого синього моря. Саме сережки, як ніщо інше, здатні тонко підкреслитиці деталі Вашої неповторної індивідуальності!

• Головна новина цього літа – повернення на модний олімп сережок – кілець (конго). Це прекрасна новина – адже така модель сережок неначе навмисно створена для літа! Одного погляду на сережки – кільця досить, щоб подумки перенестися в далекі екзотичні країни, відчути легкий морський бриз на своєму обличчі і дати свободу своїм найпотаємнішим бажанням!

• Літо для Вас – це в першу чергу море? Тоді варто звернути найпильнішу увагу на сережки з колекції Blue Ocean. Ці незвичайні, ексклюзивні сережки з синім топазом London blue, допоможуть Вам мати море завжди з собою – Ви будете бачити його при кожному погляді в дзеркало!

• Витончені золоті сережки – підвіски зроблять Ваш образ жіночним і захопливим, а лаконічні сережки – гвоздики подарують йому завершеність і гармонію, навіть якщо на Вас мінімум одягу! А підібравши до сережок золоту каблучку, в тому ж стилі, Ви можете бути впевнені в тому, що Ваш літній образ буде гідний обкладинок модних журналів.

Золоті браслети на руку - Ваші рухи будуть говорити за Вас! Хочете справляти враження? Виділятися з натовпу навіть на пляжі і привертати до себе увагу? Це не складно - доповніть свій образ золотим браслетом. При кожному русі Ваших рук він буде залучати до себе увагу співрозмовника, додаючи виразності Вашим жестам і Вашим словам.

Тоненький золотий браслет ланцюжок - безпрограшний варіант для будь-якого образу, доречний в будь-якій життєвій ситуації - і на пляжі, і на веселій вечірці біля басейну.

Золоті браслети з легендарної колекції Orbit - ось, що зробить ваш літній образ незабутнім! Маленькі намистинки - планети, розміщені на тонких золотих орбітах, нагадають про неймовірне зоряне небо і дозволять скільки завгодно експериментувати створюючи нові ансамблі - адже їх можна носити відразу по декілька на одній руці!

Cruise - так називається колекція браслетів, створена для того, щоб зробити Вашу відпустку незабутньою! Ви будете почувати себе на курорті навіть в центрі мегаполісу, якщо доповнити свій образ цими чудовими браслетами, кожен з яких прикрашений цікавими, милими золотими фігурками.

Декольте - зона ризику! Але тільки для чоловіків! Немає нічого спокусливішого, ніж глибоке декольте вечірньої сукні. Але ж в купальнику і легкому парео теж хочеться виглядати жіночно і підкреслити цю зону прикрасою. Золоті ланцюжки, витончені підвіси і кольє допоможуть Вам у цьому! І розташувавшись на шезлонгу біля басейну, і під час романтичної вечері в ресторані, Ви будете виглядати однаково розкішно і мати спокусливий вигляд!

Золотий ланцюжок - прикраса, яка давно стала необхідністю. Її можна одягати, як самостійну прикрасу, так і з витонченим золотим підвісом. Змінюючи підвіси в залежності від ситуації і просто під настрій, можна кожного разу отримувати новий цікавий образ!

Кольє - завжди вдалий варіант! Адже ланцюжок і підвіс в даному випадку ідеально підходять один до одного, так як відповідають одному дизайнерському задуму. Зверніть увагу на кольє колекції Сelebrity chain! Ці золоті кольє ідеально підходять до будь-якого літнього образу, завдяки своїй легкості, лаконічності і властивості прекрасно поєднуватися один з одним в одному ансамблі.

• Ну а везіння Вашому незабутньому літу подарують кольє з колекції «Монети», адже кожна монетка цього легкого, витонченого кольє буде Вам «на удачу», як би Ви її собі не уявляли!

 

«Столична Ювелірна Фабрика™» – кращий супутник вашого незабутнього літа!
З неймовірними прикрасами від «Столичної Ювелірної Фабрики™» виглядати розкішно і привабливо не складає труднощів.

Купити ексклюзивні золоті каблучки, сережки, браслети та інші складові досконалого жіночого іміджу можна в інтернет–магазині або будь–якому фірмовому бутіку нашої Компанії. Неповторні ювелірні прикраси відомого київського бренду – це не просто чергові аксесуари, а Ваші вірні друзі, які надихнуть Вас на пригоди і подарують романтичний настрій і дух авантюризму. Цінуйте кожен теплий момент цього літа і отримуйте незабутні враження з прикрасами від «Столичної Ювелірної Фабрики™».
 

ТЕГИ: золотоювелирные украшения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...