RU
 

А-Банк запустив можливість віддаленої ідентифікації клієнтівРеклама

Корреспондент.biz,  29 квітня 2020, 08:00
0
182
А-Банк запустив можливість віддаленої ідентифікації клієнтів

А-Банк одним з перших в Україні запустив можливість провести віддалену ідентифікацію при оформленні картки "Зелена".

У квітні НБУ затвердив "Положення про здійснення фінансового моніторингу в банківській системі", яким визначив правила віддаленої ідентифікації.

"Як тільки на рівні законодавства в Україні з'явилася можливість використовувати віддалену ідентифікацію клієнтів, ми в банку прийняли для себе рішення про реалізацію такої послуги для наших клієнтів, - говорить Керівник напрямку кредитних карток А-Банку Євген Зайченко. - Тепер при замовленні картки "Зелена" в мобільному додатку АБанк24 клієнт може обрати випуск віртуальної кредитної картки, пройти відеоідентифікацію і без відвідування відділення відкрити картку з кредитним лімітом. Картку можна додати в Google Pay або Apple Pay і почати користуватися кредитним лімітом. Ми впровадили новий сервіс менш ніж за тиждень, така швидка інтеграція стала можливою завдяки Corezoid Process Engine - цифровому ядру, на базі якого реалізовані бізнес-процеси в А-Банку".

Про А-Банк

АТ "А-БАНК" представлене на ринку банківських послуг більше 25 років, входить до групи системно важливих банків за оцінкою НБУ. Основна мета Банку - це надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України - 225 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

ТЕГИ: банкфинансы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...