RU
 

У Туреччині з'явиться нова готельна мережаРеклама

Корреспондент.biz,  23 січня 2020, 14:25
0
256
У Туреччині з явиться нова готельна мережа

Група компаній OTI Holding, до складу якої входить Coral Travel, заявила про значне розширення готельної мережі.

Група компаній OTI Holding, до складу якої входить Coral Travel, заявила про значне розширення готельної мережі. Окрім кількісного зростання, передбачається також ребрендинг: готелі, що увійдуть до мережі OTI Hotels & Resorts, працюватимуть під кількома брендами з різним позиціюванням.

Про це було оголошено на заході для роздрібних партнерів туроператора Coral Travel «OTI Hotels & Resorts: Evolution 2020», що відбувся 17 січня в київському готелі Hilton.

 

Наразі підрозділами OTI Hotels and Resorts досягнуто домовленостей з 15 готелями. До кінця року кількість готелів збільшиться до 30. Усі вони управлятимуться за стандартами якості та сервісу OTI Hotels and Resorts.

«Завдяки розвитку нових технологій турист може легко знаходити недорогі тури. Це дозволяє йому заощадити, але в результаті далеко не завжди він отримує готель, якість якого відповідає очікуванням. Щоб мати можливість надавати споживачеві готелі з найкращим співвідношенням ціни та якості, в OTI Holding прийнято рішення розвивати власний готельний бізнес, використовуючи досвід команди, технології та фінансування холдингу», — зазначила Тетяна Прокопенко, директор Coral Travel.

У власності холдингу вже є готелі, розташовані в Туреччині: Xanadu Resort Hotel (Белек), Otium Hotel Life (Кемер), Otium Hotel Seven Seas та Otium Eco Club (Сіде). Також OTI Holding керує готелем Amphoras Beach Resort у Єгипті (Шарм-ель-Шейх).

 

До створеної мережі увійдуть новий бренд Seven Seas Resort & Hotels і добре відомі на українському ринку Otium Hotels і Xanadu Resort.

Seven Seas Resorts & Hotels — це хороші готелі 5* з великою територією. У сезоні 2020 під цим брендом працюватимуть 3 готелі: Seven Seas Hotel Life (ex. Otium Hotel Life), Seven Seas Hotel Blue (ex. Otium Hotel Seven Seas), а також Seven Seas Sealight Elite у Кушадасах, що на Егейському узбережжі.

Готелі Otium Hotels запропонують якісний, але за демократичнішими цінами відпочинок для різних категорій туристів.

Під брендом працюватимуть готелі декількох категорій:

  • Otium Inn Hotels — недорогі готелі категорії 4*;
  • Otium Park Hotels — готелі 4* вищого рівня та недорогі готелі категорії 5*;
  • Otium Hotels — стандартні готелі категорії 5*;
  • Otium Family Hotels — стандартні готелі категорії 5* для сімейного відпочинку з номерами більшої площі, великою територією та наявністю концепції Sun Family Club;
  • Otium Senses Hotels — готелі 5* для туристів без дітей;
  • Otium Style Hotels — стильні фешенебельні готелі категорії 5*;
  • Otium Boutique Hotels — готелі високого рівня з місцевим колоритом, розташовані в історичних або сучасних будівлях.

Розширення мережі відбуватиметься кількома шляхами: оренда або покупка готелів, а також взяття в управління. Крім того, передбачений варіант франчайзингу — робота за договором за стандартами OTI, що стосуються сервісу, навчання та підготовки персоналу, guest relations, харчування та напоїв, активного дозвілля, спорту, анімації, санітарних норм тощо.

У цьому році Coral Travel пропонує на 160 готелів більше, а кількість ексклюзивних готелів збільшилась на 53 за чотирма найпопулярнішими напрямками: Туреччина, Єгипет, Іспанія, Греція.

Coral Travel пропонує фірмову концепцію сімейного відпочинку Sun Family Club, що представлена ​​у 80 готелях за 13 напрямками. Sun Family Club — це концепція ідеальної сімейної подорожі, коли батьки відпочивають на курорті, а діти в цей час грають і розвиваються в дитячому клубі.

 



Роздрібна мережа туроператора складається з 350 офісів «Турагентство Coral Travel» та «Турагентство Coral Elite Service» у 90 містах по всій Україні.

Усі готелі OTI Hotels and Resorts на одному сайті

ТЕГИ: туризмТурция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...