RU
 

Маск відмовився від угоди зі слідством - ЗМІ

Корреспондент.biz,  28 вересня 2018, 20:44
0
430
Маск відмовився від угоди зі слідством - ЗМІ
Ілон Маск

Маск вирішив відмовитися піти на догоду слідству, тому що хоче бути чесним перед самим собою і не зможе жити з ганьбою в репутації.

Голова Tesla Ілон Маск останньої миті відмовився від догідливої співпраці з Комісією з цінних паперів і бірж США, повідомив телеканал CNBC у п'ятницю, 28 вересня.

За умовами домовленості, Маск мав сплатити номінальний штраф, при цьому йому необов'язково було визнавати провину. Так само йому треба було на 2 роки покинути пост голови компанії в рамках домовленості і ввести в Tesla двох незалежних директорів. За словами джерел у компанії, Маск вирішив відмовитися від цього, тому що хоче бути чесним із самим собою і не зможе жити зі зганьбленою репутацією.
 
Рада директорів Tesla підтримала голову компанії в його протистоянні з контролюючими органами.
 
"Tesla і рада директорів повністю впевнені в Ілоні, його чесності і його лідерстві в компанії, які привели до створення найуспішнішої американської автомобільної компанії більш ніж за століття", - йдеться в офіційній заяві.
 
Раніше Комісія з цінних паперів порушила проти Маска кримінальну справу через його твіти про те, що він планує зробити компанію приватною і викупить усі акції по 420 доларів, що було більше за ринкову ціну. Згодом він відмовився від своїх планів, що стало приводом запідозрити його в шахрайстві з метою вплинути на курс акцій.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: СШАмошенничествоследствиесделкаTesla Motors
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...