RU
 

14 квітня до Києва приїдуть представники найкращих закордонних мовних шкілРеклама

Корреспондент.biz,  10 квітня 2018, 10:30
0
143
14 квітня до Києва приїдуть представники найкращих закордонних мовних шкіл

14 квітня у Києві відбудеться виставка «Канікули за кордоном»за участі рейтингових зарубіжних мовних шкіл, центрів та таборів. Організатором виставки виступить міжнародна освітня компанія DEC education.

Виставка «Канікули за кордоном» об’єднає у готелі Hilton Kyiv представників топ-навчальних мовних закладів з Великобританії, США, Канади, Ірландії, Швейцарії, Іспанії та Кіпру. Вони презентуватимуть канікулярні програми для дітей та дорослих, які дають можливість покращити рівень знання іноземної мови та водночас побачити найяскравіші куточки світу.

Відвідувачі виставок зможуть обрати свій варіант серед індивідуальних, сімейних, групових поїздок, поїздок з вивченням майбутньої професії для старшокласників та бізнес-напрямків для тих, хто прагне кар’єрного зростання.

Експерти компанії DEC education щороку проводять виставки, які дають можливість батькам та дітям спланувати свої ідеальні літні канікули з максимальною користю. Гості заходу зможуть не тільки поспілкуватися з представниками закордонних навчальних закладів, але і отримати детальну інформацію щодо канікулярних програм у зоні консультацій, визначитись з країною, напрямком та мовою навчання. Батькам допоможуть урахувати таланти дитини, щоб зробити її канікули цікавими і різноманітними.

Гостям запропонують практичні семінари про літні програми, вивчення мов за кордоном та в Україні, альтернативну освіту та професії майбутнього.

DEC education – міжнародна освітня компанія, яка пропонує консультаційні послуги з організації освіти за кордоном: від аналізу цілей клієнта до інформаційного супроводу в період навчання. Працює в сфері освітнього консалтингу вже 19 років і є офіційним представником більше ніж 1000 провідних зарубіжних навчальних закладів.

Реєстрація на виставку

 

 

ТЕГИ: Киевязыки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...