08:38 02.10.2019

Італійські фермери попросили Помпео не вводити мита на сільгосппродукцію

1 хв читати
Італійські фермери попросили Помпео не вводити мита на сільгосппродукцію

Італійські фермери звернулися до держсекретаря США Майка Помпео, який прибув в республіку з візитом, з проханням не вводити мита на місцеву продукцію, повідомили у вівторок західні ЗМІ.

У Квіринальському палаці в Римі Помпео зустріли члени найбільшого сільськогосподарського союзу "Колдіретті", що тримали в руках плакати з гаслами "Не вбивайте італійську їжу" і "містер Помпео, ми друзі".

Вони також виставили пляшки з оливковою олією, пармську шинку і інші національні продукти під вивіскою "подарунок для Трампа".

Раніше італійська тележурналістка Аліче Мартінеллі вибігла на килимову доріжку до італійського прем'єр-міністра Джузеппе Конте і Помпео, щоб подарувати держсекретареві США сир місцевого виробництва. При врученні подарунка, вона просила "захистити італійську продукцію".

За даними ЗМІ, Помпео передав подарунок Конте відразу після того, як жінку вивели з приміщення.

Конте зі свого боку приніс Помпео вибачення за інцидент.

Візит Помпео в Італію почався у вівторок. Відомо, що він проведе зустріч з президентом Італії Серджіо Маттареллою і главою МЗС Луїджі Ді Майо. Держсекретар також відвідає регіон Абруццо, вихідцями з якого є його предки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА