08:18 22.09.2019

Українська реперка Alyona Alyona отримала німецьку нагороду Anchor award як найкращий новий артист

2 хв читати
Українська реперка Alyona Alyona отримала німецьку нагороду Anchor award як найкращий новий артист

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona обійшла п'ятьох конкурентів з Європи та Китаю і отримала в Німеччині міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують найбільш багатообіцяючому новому артистові. Повідомлення про перемогу Альони з'явилося на офіційній Facebook-сторінці нагороди.

Реперку відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні, качаючі ритми" і за популярність, якої вона всього за рік з початку кар'єри домоглася в світі.

Окрім українки на музичну премію претендували британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді та соул-дует з Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Alyona Alyona, яка тоді працювала вихователькою в дитячому садку, заявила про собі у жовтні 2018 року кліпом на трек "Рибки", який став вірусним, повідомляє ua.112. 12 листопада був опублікований чорно-білий кліп "Голови", який зібрав мільйон переглядів всього за місяць. Навесні реперка випустила свій дебютний альбом "Пушка". А вже у травні увійшла до списку 15 найкращих нових виконавців Європи за версією видання The New York Times.

"Alyona Alyona, одна з небагатьох українських реперів, яка блискавично читає реп , і при цьому не використовує нецензурної лексики. Її перший хіт "Рибки" був нібито про рибу, хоча це була метафора про молодих жінок, які відчувають себе не в своїй тарілці", – пише видання. 

"Мені дуже подобається час, в якому я живу, тому що набагато більше стало жінок в хіп-хопі. Їх реп став качовим, а тематика - ближче до людей: читають не тільки про любов або про щось сумне. Більше вайбу, більше настрою. Зараз розквіт жіночого репу, і це класно", - говорить реперша.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА