19:41 29.07.2018

Шварценеггер розчавив своїм особистим танком лімузин (ВІДЕО)

1 хв читати

CNBC опублікував на своєму каналі в YouTube відео, на якому актор Арнольд Шварценеггер і телеведучий телеканалу Джей Лена переїжджають на танку лімузин.

Спочатку актор показує свій танк M47 американського виробництва. "Цей важить близько 50 т. У нього довжина 28 футів (8 м), 11 футів у висоту (3,3 м)", - розповідає Шварценеггер. За його словами, М47 був побудований спеціально для корейської війни, а потім його віддали австрійської армії. Шварценеггер розповів, що він їздив на такому танку ще в Австрії, коли вчився керувати в спеціальній школі цими бойовими машинами. Зараз танк належить йому, і він приводить іноді сюди школярів, і вони можуть безплатно покататися з ним на танку.

Шварценеггер запитав Лену, чи хоче він що-небудь зруйнувати, на що телеведучий сказав, що йому подобається руйнувати, і тоді актор запропонував рознести танком все, що вони зможуть знайти.

Лена і Шварценеггер сіли в танк, поїхали і на дорозі побачили лімузин. Телеведучий зауважив, що ця машина перекриває дорогу. Він і актор вирішили з цим щось зробити. Шварценеггер, керуючий танком, направив бойову машину до лімузина, і вона переїхала його, вдавивши в пісок.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА