12:24 26.01.2021

Мінреінтеграції вивчає можливість упровадження віртуальних мобільних номерів для жителів окупованих територій

1 хв читати
Мінреінтеграції вивчає можливість упровадження віртуальних мобільних номерів для жителів окупованих територій

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України вивчає можливість упровадження віртуальних мобільних номерів для жителів тимчасово окупованих територій.

"Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розглядає можливості впровадження сучасних телекомунікаційних платформ, зокрема - послуг мобільних операторів, які дозволили б мешканцям тимчасово окупованих територій України за допомогою мобільного інтернету або Wi-Fi та з використанням мобільного додатка приймати і здійснювати дзвінки (голосові та відеодзвінки), отримувати та відправляти SMS-повідомлення", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зазначається, що така необхідність пов'язана з тим, що внаслідок тимчасової окупації, здійснення діяльності мобільних операторів в окупованих районах неможлива, що значно ускладнило комунікацію з громадянами України, які проживають на тих територіях.

У міністерстві вважають, що одним із можливих варіантів вирішення цієї проблеми є технологія віртуального мобільного номера (без наявності фізичної SIM-карти).

З огляду на це Мінреінтеграції звернулося до мобільних операторів про можливість створення спеціального тарифу для жителів тимчасово окупованих територій України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА