19:39 10.09.2020

Менеджмент УМХ просить Коломойського забути про медіахолдинг - відкритий лист

3 хв читати
Менеджмент УМХ просить Коломойського забути про медіахолдинг - відкритий лист

Менеджмент "Українського Медіа Холдингу" (УМХ) на сайті ресурсу "Кореспондент", що входить до структури УМХ, оприлюднив відкритий лист до бізнесмена Ігоря Коломойського у відповідь на його заяву щодо конкурсу АРМА, в якому просить бізнесмена "забути про медіахолдинг".

Ідентичність листа підтвердили агентству "Інтерфакс-Україна".

"Шановний Ігорю Валерійовичу! Нам дуже приємно, що така видатна людина, як ви, настільки близько до серця взяла конкурс з пошуку керуючого активами "Українського Медіа Холдингу" (...) Своє звернення ми б почали приблизно так: "Опальний Коломойський за допомогою вічно виконуючого обов'язки голови АРМА Сигидина замість проваленого повернення "Привату" намагається незаконно загарбати медіарупор в особі "УМХ". Відмінний же початок! Але ми ще не працюємо, Ігорю Валерійовичу, у ваших структурах - тому не переповідатимемо чутки, а використовуємо факти. А вони такі: коли ви починаєте говорити про справедливість, прозорість та чесність, шукай підступ", - почали своє звернення в УМХ.

Менеджмент медіахолдингу розповів, що в планах "1 + 1 media" з управління УМХ містяться такі пункти: залучення досвідчених топ-менеджерів на керівні посади; залучення власних потужностей для виробництва якісного контенту; аналіз бізнес-процесів для виявлення і усунення неефективності; підвищення кваліфікації співробітників. Однак, зазначають в УМХ, "у більшості випадків, коли ваші (Ігоря Коломойського - ІФ) кваліфіковані топ-менеджери зі своїми виробничими потужностями усували неефективність в діючих медіапроектах, ці видання благополучно поповнювали кладовище ЗМІ".

"Мабуть, знаючи таку вашу управлінську особливість, АРМА для конкурсу спеціально прописало вимогу щодо дотримання трудових прав працівників УМХ, а також зобов'язали нового керуючого активами розвивати всі без винятку напрями діяльності. Будь то радіо, інтернет або друкований ЗМІ. Розвивати, а не закривати. відчуваєте різницю? Безумовно, до конкурсу, що проводиться АРМА, є питання. Але, скоріше, не конспірологічні, а юридичні", - йдеться в зверненні.

Так, менеджмент медіахолдингу зазначив, що Медіа група "Україна", що належить Рінату Ахметову, вважає конкурс незаконним і формальним. Однак все одно взяла в ньому участь, запропонувавши 1 гривню відрахувань до бюджету. А не 5 мільйонів, як ваша компанія".

"Ваша фраза з повідомлень ЗМІ, яку ми, на жаль, не чули, але її всі цитують - про майбутні підсумки конкурсу, які "прямо суперечать інтересам держави", - запала нам у душу. Якщо ви так дбаєте про інтереси держави і хочете допомогти Україні, є ж і інші вельми благородні варіанти вкладення коштів. Наприклад, ви могли б: погасити заборгованість перед "Укрнафтою" розміром 20 млрд грн; заплатити через "Центренерго" 4,5 млрд грн; повернути ПриватБанку $ 5,5 млрд. І, закінчуючи, хочемо перефразувати ваші ж слова, які точно чули багато, оскільки аудіо гуляє інтернетом: "Забудьте ви вже на х... про цей медіахолдинг", - підсумували в УМХ.

Як повідомлялося, в "1 + 1 media" вважають непрозорою вимогу від учасників конкурсу АРМА на управління активами УМХ отримання згоди у пов'язаних з власником холдингу осіб.

Медіа Група Україна "(МГУ, Київ) вважає повторний конкурс АРМА на управління активами УМХ такими, що проходять без дотримання процедур, передбачених законом "Про державні закупівлі".

Згідно з інформацією АРМА, в попередньому конкурсі вирішили взяти участь сім компаній: "Видавництво "Український медіа дім", "Економіка", "Ера Медіа", "Об'єднана Медіа Група", "Зручно", ТОВ "1 + 1 Інтернет" (входить до групи "1 + 1 медіа") і "Телерадіокомпанія "Шансон".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА