14:38 13.02.2020

lifecell запустив мобільний гаманець Paycell для Android

2 хв читати
lifecell запустив мобільний гаманець Paycell для Android

Мобільний оператор компанія lifecell запустила мобільний гаманець Paycell для Android-пристроїв, ідеться в повідомленні на сайті компанії.

Застосунок Paycell доступний для абонентів усіх операторів, які користуються смартфонами з операційною системою Android. При цьому зареєстровані абоненти lifecell, які обслуговуються за індивідуальними тарифними планами на умовах передоплати, можуть здійснювати оплату послуг через гаманець із балансу мобільного рахунку.

У разі, якщо користувач уже має свій кабінет на oplata.lifecell.ua, його збережені картки відображатимуться в застосунку Paycell. "Платежі за допомогою Paycell захищені технологією 3D Secure і здійснюються відповідно до міжнародних стандартів у сфері захисту платежів", - наголошується в повідомленні.

Як уточнили в lifecell, за допомогою Paycell можна створити електронний гаманець, поповнити електронний гаманець банківською карткою, перевірити баланс, переглянути історію транзакцій, оплатити понад тисячу сервісів онлайн, переказати кошти на банківську картку або будь-який інший електронний гаманець, направити запит про перерахування коштів іншим користувачам Paycell, а також швидко переказати гроші за допомогою QR-коду. Як повідомлялося, раніше lifecell планував запустити сервіс мобільних грошей Paycell, що дозволяє отримувати фізичну дебетову картку системи "Простір" від банку "Восток" у червні 2019 року.

У жовтні 2018 року Нацбанк України видав "дочці" lifecell ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунку. lifecell зареєстрував дочірню фінкомпанію ТОВ "Пейселл" у 2017 році. ТОВ "Лайфселл" (lifecell) - третій за кількістю абонентів мобільний оператор в Україні. Компанія Turkcell (Туреччина) володіє 100% акцій ТОВ "Лайфселл".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 14 тис. військовозобов'язаних за кордоном у 124 країнах оновили свої дані через "Резерв+"

Заступник головнокомандувача ЗСУ про можливе порушення росіянами роботи Starlink: Така загроза розглядається

"Нова пошта" запустила пересилання між європейськими країнами

"Vodafone Україна" закупить генераторні установки та акумуляторні батареї на 438 млн грн

"Укрпошта" випустила поштові марки на честь бригади "Азoв"

Рада підтримала в другому читанні законопроєкт про єдину роумінгову зону з ЄС

"Київстар" закликав встановити чіткі дати скасування підвищувальних спектральних коефіцієнтів

"Київстар" з 2025 р. будуватиме лише GPON-мережі, відмовившись від розвитку FTTB

"Київстар" розпочав другу фазу робіт із посилення енергонезалежності мережі

Кібератака наприкінці 2023 р. призвела до руйнування 70% віртуальної інфраструктури "Київстару"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА