20:39 23.04.2019

ФК "Шахтар" запустив проект для дітей "Давай, грай!" на лінії розмежування на Донбасі

1 хв читати
ФК "Шахтар" запустив проект для дітей "Давай, грай!" на лінії розмежування на Донбасі

Фонд Shakhtar Social футбольного клубу "Шахтар" розпочав проект "Давай, грай!" спільно з Дитячим фондом УЄФА (UEFA Foundation for Children), спрямований на розвиток масового дитячого футболу в Україні та популяризацію здорового способу життя.

Прес-служба клубу нагадує, що 30 листопада 2018 року Shakhtar Social став переможцем грантової програми Дитячого фонду УЄФА і отримав фінансування проекту "Давай, грай!" у містах Донецької та Луганської областей на лінії розмежування. З кількох сотень соціальних спортивних проектів по всьому світу обрано 45 найкращих.

Тренування вже стартували в м. Щастя Луганської області (1,5 км до лінії розмежування), Торецькому Донецької області (10 км до лінії розмежування) та Авдіївці (5 км до лінії розмежування). До кінця квітня до проекту також долучаться Курахове, Мар'їнка, Красногорівка, Волноваха і Попасна.

540 дітей від 7 до 12 років зможуть безкоштовно займатися футболом в 8 містах поблизу лінії розмежування. Тренування вдуватимуться тричі на тиждень на сучасних майданчиках з синтетичним покриттям. З дітьми працюватимуть 24 тренера. Shakhtar Social забезпечив учасників формою, м'ячами і всім необхідним для занять.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА