19:46 01.10.2018

Подальшу стратегію розвитку світового боксу визначать учасники 56-го конгресу WBC у Києві

1 хв читати
Подальшу стратегію розвитку світового боксу визначать учасники 56-го конгресу WBC у Києві

 У Києві на Поштовій площі в понеділок відбулася церемонія відкриття 56-го конгресу Світової боксерської ради (WBC), повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Друзі! Київ цього тижня став боксерською столицею світу. Без перебільшення. Багато легенд боксу, суддів, менеджерів, промоутерів, президентів федерацій країн-членів WBC приїхали до столиці України на конгрес Світової боксерської ради, який вперше відбувається у Києві. Під час заходу вони визначатимуть подальшу стратегію розвитку світового боксу", - наводить прес-служба КМДА слова мера Києва Віталія Кличка.

Він наголосив на важливості того, що тепер Україну вписано до історії перемог чемпіонів WBC, тому що сьогодні офіційно оголошено, що на логотипі та новому поясі WBC відтепер буде український прапор.

"На передньому плані! Це велика честь для нашої країни та для мене особисто. Прапор України супроводжуватиме перемоги світових чемпіонів", - зазначив В.Кличко.

56-й конгрес Світової боксерської ради (WBC) стартував у столиці України 1 жовтня. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес і багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Загалом до столиці України для участі в конгресі приїхали близько 700 учасників із 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА