12:33 01.03.2019

Рух "Дій з нами" незабаром оголосить про збір коштів - Найєм

2 хв читати

Київ. 1 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Громадсько-політичний рух "Дій з нами" найближчим часом оголосить про збирання коштів, анонсував народний депутат Мустафа Найєм.

"Ми фактично вийшли з "БПП", я сподіваюся, вони нас ще й позбавлять мандатів... Місяць тому ми заснували наш громадсько-політичний рух "Дій з нами" до якого увійшли п'ятеро народних депутатів, громадські активісти, представники бізнесу, і ми почали наш регіональний тур, в якому закликаємо всіх людей приєднуватися і починати свій шлях на парламентські, і головне - на місцеві вибори", - сказав М.Найєм на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю в Києві.

За його словами, активісти зараз збирають мережу людей, які можуть об'єднатися та йти у владу.

"Я думаю, що найближчим часом ми оголосимо про збирання коштів і говоритимемо не про те, що збираємо по 10-20 грн із людей, які заробляють по 5-10 тис. грн для того, щоб перемогти людей, які заробляють мільйони. Це неможливо...Хто може реально перетнути цю межу? Це середній і малий бізнес", - зазначив нардеп.

"Він висловив думку, що саме середній і малий бізнес мають бути основою для фінансування політичної діяльності в країні.

"Ми зі свого боку пропонуємо цілком прозоре фінансування. Не лише на рівні доходів і донорських коштів, але і витрат. Ми будемо першою організацією, що відкриє банківські рахунки. Буде у кожного свій електронний кабінет, ви побачите, хто скільки вніс, які витрати були", - розповів М.Найєм.

Розповідаючи про причини виходу з фракції "Блок Петра Порошенка", нардеп Світлана Заліщук наголосила: "Я вважаю, що мандат - це не рабський квиток і не лояльність до президента. Це зобов'язання виконувати ті обіцянки, які ти давав...Остання угода в сфері оборони - це "червона лінія", яку я особисто переступити не можу. Тому це стало останньою краплею для того, щоб прийняти таке рішення (написати заяву про вихід з парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" - ІФ)".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА