17:32 09.07.2020

Зеленський пообіцяв ветеранам АТО/ООС поліпшення їхнього соціального захисту і скасування розважальних заходів у День пам'яті захисників України

1 хв читати
Зеленський пообіцяв ветеранам АТО/ООС поліпшення їхнього соціального захисту і скасування розважальних заходів у День пам'яті захисників України

Президент України Володимир Зеленський у Луцьку поспілкувався з ветеранами бойових дій Волинської області, що захищали територіальну цілісність і незалежність України на Донбасі, в зоні проведення АТО/ООС, які порушили низку актуальних для них питань, передусім про доступ до медичної допомоги та поліпшення соціального забезпечення.

Як повідомляє прес-служба глави держави, окрім трьох чинних програм лікування, президент і ветерани обговорили можливості для створення нової програми, яка покривала б дорогу медичну допомогу для ветеранів з інвалідністю.

"Для держави це незначна сума порівняно з тим, що ви віддали і віддаєте України. Тому я тут із вами погоджуюся повністю", - наводить слова Зеленського прес-служба президента.

Також до Зеленського звернулася мати одного із загиблих воїнів із проханням про скасування розважальних заходів та роботи розважальних закладів у День пам'яті захисників України 29 серпня. Президент повідомив, що це питання вже опрацьовано, і День пам'яті захисників буде справжнім днем вшанування та скорботи за тими, хто віддав за Україну найцінніше - своє життя.

Глава держави наголосив, що нещодавно в Офісі президента було створено Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих, яка опікується допомогою захисникам України. Зеленський очікує, що цей орган візьме на себе основні питання комунікації та допомагатиме з вирішенням актуальних проблем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА