12:25 23.04.2020

Петиція із закликом звільнити Єрмака набрала на сайті президента необхідну кількість голосів для її розгляду

2 хв читати
Петиція із закликом звільнити Єрмака набрала на сайті президента необхідну кількість голосів для її розгляду

Петиція із закликом до президента України Володимира Зеленського звільнити керівника його Офісу Андрія Єрмака набрала на сайті глави держави необхідну кількість голосів для її розгляду президентом.

Петиція під назвою "Звільнити та притягнути до кримінальної відповідальності голову Офісу президента Андрія Єрмака" з'явилася на офіційному сайті президента 1 квітня 2020 року. Її автор - Іванов Олександр Ярославович. 23 квітня вона набрала необхідних 25 тис. підписів для її розгляду президентом Зеленським.

Ініціатор петиції вважає, що після призначення Єрмака керівником ОП "різко прискорився процес капітуляції України перед Росією", оскільки голова Офісу президента активно контактує із заступником голови адміністрації президента РФ Володимира Путіна Дмитром Козаком, який є автором "плану" примирення "Придністров'я та Молдови".

Автор звернення вважає, що в разі створення так званої Консультативної ради в рамках ТКГ у Мінську "представники російських окупаційних адміністрацій із тимчасово непідконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей стануть стороною переговорів із Україною. А Росія із агресора та окупанта перейде в статус посередника та миротворця".

"В силу різних обставин цей процес поки що вдалося призупинити, але Єрмак заявляє, що готовий й надалі втілювати цей антиконституційний план. Тому єдиною гарантією, що він не реалізує цей задум, є його негайна відставка та кримінальна справа за ознаками державної зради", - зазначається в петиції.

Ще однією підставою для звільнення Єрмака автор петиції вважає "обвинувачення" на адресу голови ОП і його брата Дениса Єрмака в "торгівлі державними посадами".

Іванов також зазначає, що "із засобів масової інформації відомо, що Андрій Єрмак тисне на депутатів Верховної Ради України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА