11:04 05.01.2020

Трамп погрожує Ірану новітньою зброєю

1 хв читати
Трамп погрожує Ірану новітньою зброєю

Якщо Іран зробить які-небудь дії, що загрожують США або їхнім громадянам, Вашингтон без вагань застосує проти Тегерана новітні види зброї, що обійшлися йому в $2 трлн, заявив президент США Дональд Трамп.

"Сполучені Штати тільки що витратили два трильйони доларів на військову техніку. Ми найбільші і, безумовно,найкращі у світі! Якщо Іран нападе на американську базу або на будь-яку іншу американську базу, ми надішлемо їм частину цього абсолютно нового прекрасного обладнання... і без вагань!"- написав він у своєму твіттері.

Дещо раніше він попередив, що США готові завдати удари по 52 іранських об'єктах, якщо Тегеран проведе атаки, націлені проти американців або американських об'єктів.

"Нехай це буде попередженням: якщо Іран завдасть удару по американцям або американським об'єктам, то ми обрали 52 іранські мішені, що символізують 52 заручників, захоплених Іраном багато років тому", - написав Трамп у Твіттері.

За словами Трампа, "деякі обрані об'єкти - дуже високого рівня і важливі для Ірану та іранської культури".

"І ми дуже швидко і дуже сильно вдаримо по цих мішенях, по Ірану. США більше не хочуть чути погроз!", - додав американський президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА