16:25 26.11.2019

Важливість "Балтик плюс" у ПАРЄ та перспективи розвитку українсько-естонського міжпарламентського співробітництва обговорили Зеленський і спікер рійгікогу

1 хв читати
Важливість "Балтик плюс" у ПАРЄ та перспективи розвитку українсько-естонського міжпарламентського співробітництва обговорили Зеленський і спікер рійгікогу

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі зі спікером рійгікогу (парламенту) Естонської Республіки Хенном Пиллуаасом наголосив на важливості солідарності Таллінна з позицією Києва щодо засудження рішення Парламентської асамблеї Ради Європи про повернення російської делегації.

"Він (Зеленський - ІФ) також наголосив на важливості ініціативи "Балтик плюс" у ПАРЄ", - повідомляє у вівторок прес-служба глави Української держави.

Президент висловив вдячність за активну позицію парламенту Естонії з підтримки суверенітету та територіальної цілісності України.

На зустрічі обговорювалися перспективи розвитку міжпарламентського співробітництва України та Естонії та налагодження ефективних робочих контактів між парламентами двох країн.

Як повідомлялося, 1 жовтня 2019 року Україна разом із Латвією, Литвою, Естонією та Грузією створили спільну групу "Балтик плюс" у ПАРЄ, головним завданням якої буде продовження політики невизнання анексії Криму, засудження окупації Росією Криму, частин східної України, Грузії та Молдови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА