12:32 15.11.2019

У "Слузі народу" очікують, що кандидатуру нового керівника комітету ВР з питань зовнішньої політики незабаром буде визначено

2 хв читати
У "Слузі народу" очікують, що кандидатуру нового керівника комітету ВР з питань зовнішньої політики незабаром буде визначено

З кандидатурою керівника парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентських зв'язків визначаться найближчим часом, заявляє перший заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Я думаю, що комітет до кінця тижня визначиться з кандидатурою зі "Слуги народу" в комітеті й у наступні два тижні ми зробимо всі юридичні дії", - сказав Корнієнко журналістам у п'ятницю в кулуарах Верховної Ради.

Він також нагадав, що кадрові питання перед розглядом у залі засідань мають бути розглянуті в регламентному комітеті.

Як повідомлялося, 1 листопада парламентські фракції "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос" порушили питання про доцільність перебування народного депутата фракції "Слуга народу" Богдана Яременка на посаді глави комітету з питань зовнішньої політики.

До цього в ЗМІ було опубліковано фото переписки Яременка в смартфоні з секс-працівницею, яку він вів під час засідання в парламенті. Депутат потім стверджував, що листування сфабриковане і проводилося навмисне для провокації проти журналістів, однак пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

12 листопада голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що у фракції п'ять кандидатів на посаду голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва замість Богдана Яременка.

"У нас буде праймериз, у нас п'ять кандидатів, я всіх не пам'ятаю", - сказав Арахамія журналістам після засідання фракції ввечері в понеділок у Києві.

Він повідомив, що серед кандидатів на посаду глави комітету - Єлизавета Ясько, Святослав Юраш, Вадим Галайчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА