10:47 15.11.2019

Скороход і Поляков виключені з фракції "Слуга народу"

2 хв читати

Народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова виключили з фракції "Слуга народу", повідомив їхній колега Олександр Дубінський.

"Виключили Полякова та Скороход. Проголосували більшістю за НЕ виключення 2 кнопкодавів", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Інформацію про ухвалення такого рішення на засіданні фракції у п'ятницю підтвердив журналістам заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Їх виключили за порушення домовленостей щодо спільної позиції стосовно тих питань, за якими фракція виробила спільну позицію", - сказав Корнієнко.

Коментуючи рішення фракції, нардеп Скороход сказала: "Тепер ми можемо без переслідувань говорити те, що ми думаємо, і голосувати дійсно за програму президента, а не за ті закони лобістські, які нам пхають під гаслами та під егідою законів президента. Ми ніколи не йшли проти президента, ми навпаки завжди його підтримували, і продовжуватимемо його підтримувати".

Нардеп також назвала смішними обвинувачення у тому, що вона з чоловіком нібито хотіли дати хабара парламентаріям.

"Це мені взагалі смішно чути... Які хабарі, хлопці? Мені зараз розповіли, що я пропонувала по $3 тис. Тут зарплати по 5 тисяч на конвертах, а ви говорите $3 тисячі за рішення в комітеті? Не смішіть мене", - сказала Скороход.

У свою чергу Поляков стверджує, що обвинувачення фракції необґрунтовані.

"Жодних доказів, що я не гірше за всіх голосую або не так голосую, або прогулюю засідання надано не було. Це абсолютна маячня. Коли я поставив на голосування рішення, про те щоб виключити "кнопкодавів", якщо ми така чесна фракція "Слуга народу" і ми обіцяли у меморандумі перед виборами. Поставили на голосування – лише 10-15 осіб підтримали це рішення, тобто фракція дозволяє далі "кнопкодавів". Конкретних доказів чому я не відповідаю, крім того, що я написав у своєму Telegram-каналі немає", - сказав нардеп.

Поляков обвинуватив голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамія в тому, що той спочатку говорить про важливість особистої позиції, а потім виключає людей із фракції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА