19:03 12.11.2019

Новий голова Полтавської ОДА має завершити децентралізацію та залучати інвестиції в регіон

2 хв читати
Новий голова Полтавської ОДА має завершити децентралізацію та залучати інвестиції в регіон

Новий голова Полтавської облдержадміністрації (ОДА) Олег Синєгубов має завершити процес децентралізації та максимально залучати інвестиції в регіон, зазначає перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов.

Як повідомляє прес-служба президента, під час представлення нового керівника регіону у вівторок Трофімов зазначив, що головним пріоритетом Синєгубова має бути покращення життя людей. Крім того, керівництво області має стежити за цільовим використанням коштів державного бюджету і "мати нульову толерантність до корупції".

У свою чергу Синєгубов зазначив, що проведе аудит усіх рішень, ухвалених раніше керівництвом регіону, та оцінить їхню ефективність. "На Полтавщині близько двох тисяч обласних програм, більшість з яких неефективні. Також у регіоні будуть відкриті два офіси: інвестиційний та офіс реформ. Сподіваюся, що з вашою допомогою зможу створити дієву команду, щоб кожен полтавець відчув покращення життя", - сказав він.

Голова Полтавської ОДА також наголосив, що особливу увагу на новій посаді приділятиме створенню нових робочих місць, будівництву та налагодженню роботи силових структур.

Олег Синєгубов народився в 1983 році в Харкові. У 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ за фахом правознавство, доктор юридичних наук. З 2000 до 2008 року працював в органах внутрішніх справ. У 2008 році почав викладати на кафедрі цивільно-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права, економіки та соціології Харківського національного університету внутрішніх справ. У 2015 році обійняв посаду декана факультету цього університету.

У 2017 році був претендентом на посаду голови Полтавської ОДА. У 2018 році був претендентом на посаду судді Вищого антикорупційного суду України, але не пройшов конкурсний відбір. У 2019 році під час виборів до Верховної Ради був довіреною особою кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" у виборчому окрузі №180 Олексія Красова.

11 листопада президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив Синєгубова головою Полтавської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА