19:28 07.11.2019

Зеленський про роботу Ради: деякі партії можуть не ходити на роботу, тому що не хочуть голосувати, але не всі

2 хв читати
Зеленський про роботу Ради: деякі партії можуть не ходити на роботу, тому що не хочуть голосувати, але не всі

Президент України Володимир Зеленський вважає, що проблемою в роботі нинішньої Верховної Ради є те, що партії, які не входять до більшості, "не хочуть голосувати".

"Мінус у тому, що в цілому інші партії, в принципі, можуть не ходити на роботу, але не всі. Тому що я знаю, що, наприклад, партія "Голос" голосувала за деякі важливі закони, ще деякі з інших партій. Але в принципі мінус у тому, що інші партії не хочуть голосувати. І це правда. Кожен з них вважає, що він головний опозиціонер для нинішньої влади", - сказав в інтерв'ю "Відверто з президентом" за кермом автомобіля Tesla, яке розміщене Офісом президента на сторінках у соцмережах у четвер.

Зеленський нагадав, що нинішнім парламентом прийнято вже більше 70 законів, серед яких повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, зняття депутатської недоторканності, судова реформа, перезавантаження Генеральної прокуратури, закони для поліпшення бізнес-клімату в Україні.

"Про "турборежим" і європейці, і представники МВФ, і ЄБРР, і Світового банку говорили мені, що дуже задоволені, і навіть що давайте трохи повільніше", - зазначив він.

Президент вказав, що, наприклад, повернення норми про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення саботували і в попередньому парламенті, і навіть у новообраній Верховній Раді. "Дуже багато і великих фінансових груп, і інших партій лобіювали, щоб не голосувати за цей закон. Ми проголосували, скоро він починає реально діяти, тому це будуть не тільки посадки, а й повернення грошей до бюджету країни. Це найголовніше, тому що грошей немає", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА