10:37 21.10.2019

І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

2 хв читати
І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

Співголова парламентської фракції "Євросолідарність" Ірина Геращенко виступила проти того, щоб Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Верьовки, який, на її думку, скомпрометував себе участю в скандальному номері "95 кварталу" на тему згорілого будинку екс-глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої, закривав і відкривав найближчі сесії парламенту.

"Я тепер категорично проти того, щоб хор Верьовки закривав нинішню сесію ВР і відкривав наступну. Цей колектив цієї каденції і за цього керівництва втратив на це моральне право. Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу", - написала Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

Вона нагадала, що раніше хор ім. Верьовки відкривав Гімном України сесії Верховної Ради.

"Але тепер ВР - філія 95, білєти можна купити прямо в ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на подпевках у "Кварталу". Огидно. Так втрачається репутація і ім'я, напрацьоване роками. Бренд розчиняється в тупій пошлості", - висловила думку парламентар.

У новому випуску шоу "Вечірній квартал" був номер, присвячений пожежі в будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликало різкий суспільний резонанс.

Як повідомлялося, вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її сім'ї в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області вночі згорів унаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї і заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА