12:56 17.10.2019

Оцінювання діяльності пройдуть 75 топ-чиновників в 2019 р - Кабмін

2 хв читати
Оцінювання діяльності пройдуть 75 топ-чиновників в 2019 р - Кабмін

Кабінет Міністрів України затвердив порядок визначення результатів виконання завдань у 2019 році держслужбовцями, які обіймають посади державної служби категорії "А" і призначаються урядом.

"Уряд розпочав черговий етап проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії "А", призначення на посаду та звільнення з посади яких здійснюється Кабінетом Міністрів України", - йдеться в супровідній інформації до розпорядження уряду №960 від 16 жовтня.

Зазначається, що на цьому етапі проведення оцінки державні службовці звітують про виконання завдань і ключові показники, визначені для них відповідними рішеннями суб'єктів призначення.

Отже, оцінювання результатів діяльності буде здійснено щодо 11 державних секретарів міністерств та Кабміну. Зокрема, оцінку пройдуть держсекретарі: Кабміну - Володимир Бондаренко, Міністерства інформполітики - Артем Біденко, Мінінфраструктури - Андрій Галущак, Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб - Людмила Дараган, Міноборони - Олександр Дублян, МЗС - Андрій Заяць, Мінсоцполітики - Віктор Іванкевич, Мінкультури - Ростислав Карандєєв, Мінспорту - Олег Немчінов, Міносвіти - Павло Полянський та МВС - Олексій Тахтай. Також оцінювання результатів діяльності пройдуть п’ять заступників держсекретаря уряду.

Крім того, в 2019 році оцінюватиметься діяльність 20 керівників центральних органів виконавчої влади, яких призначає Кабмін, а також 39 їхніх заступників.

Згідно з розпорядженням, усі вищезазначені чиновники мають до 30 жовтня надати звіти в довільній формі про свою службову діяльність. Далі з 30 жовтня до 15 листопада відбуватиметься розгляд поданих звітів і проведення оціночних співбесід. Після чого всі результати оцінювання і пропозиції буде направлено до Національного агентства з питань державної служби.

У свою чергу Нацагентство держслужби має до 3 грудня узагальнити пропозиції за результатами оцінки, підготувати і внести в установленому порядку Кабінету Міністрів проект розпорядження про затвердження висновків з оцінцки результатів службової діяльності держслужбовців "А".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА