17:03 02.10.2019

Львівська облрада вважає наміри реалізувати "формулу Штайнмаєра" здачею національних інтересів України

1 хв читати
Львівська облрада вважає наміри реалізувати "формулу Штайнмаєра" здачею національних інтересів України

Львівська обласна рада розцінює наміри щодо реалізації "формули Штайнмаєра" як здачу національних інтересів України та початок капітуляції країни.

"Ми, депутати Львівської облради, заявляємо про те, що анонсовані 1 жовтня 2019 року президентом України Володимиром Зеленським наміри реалізації так званої формули Штайнмаєра є, на нашу думку, неприкритою здачею національних інтересів і початком капітуляції України в російсько-українській війні", - йдеться в заяві Львівської облради, прийнятій більшістю голосів на позачерговому засіданні.

Львівська облрада вважає, що внаслідок реалізації "формули Штайнмаєра" "Україна отримає саме легітимізацію і тривале консервування терористичних окупаційних адміністрацій в окремих районах Донецької та Луганської областей за допомогою виборів", проведення наступних виборів до українського парламенту на цих територіях "остаточно закріпить присутність представників терористичних окупаційних адміністрацій у владі на національному рівні".

Депутати Львівської облради заперечують спроби розміняти перспективи української державності на примарний мир ціною приниження країною-агресором.

"Закликаємо органи місцевого самоврядування Львівської області висловлювати свої протести проти початку капітуляції. Підтверджуємо готовність Львівської облради та пропонуємо профільним асоціаціям місцевого самоврядування України провести позачергові сесії на майдані Незалежності або біля стін Верховної Ради... Вимагаємо від президента України припинити практику прийняття доленосних рішень без урахування думки суспільства та за його спиною", - наголошено в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА