09:42 02.10.2019

Вакарчук очікує від президента чіткої відповіді, як Україна відстоюватиме свої інтереси на зустрічі "нормандської четвірки"

1 хв читати
Вакарчук очікує від президента чіткої відповіді, як Україна відстоюватиме свої інтереси на зустрічі "нормандської четвірки"

Член комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва (фракція "Голос") Святослав Вакарчук у контексті узгодження "формули Штайнмайєра" закликає президента України Володимира Зеленського дати чітку відповідь, як Україна захищатиме свої інтереси на зустрічі "нормандської четвірки".

"Ми вимагаємо від президента чітких та однозначних відповідей про те, яким чином українська команда відстоюватиме інтереси України на зустрічі "нормандської четвірки", - сказав Вакарчук у відеозверненні на сторінці у Facebook у середу.

За його словами, зараз головне запитання, яке всіх хвилює: що буде з українським кордоном на Донбасі, хто і як його контролюватиме під час виборів? "Вибори без повного нашого контролю над кордоном - це не вибори, а профанація", - вважає нардеп.

Він зазначив, що наразі "не час для криків", а "час для чіткої та консолідованої позиції" український кордон має перебувати під українським контролем на всій території суверенної України, і лише тоді "ми будемо проводити вибори, ніяк інакше".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА