11:52 07.09.2019

Мер Дніпра Філатов достроково відкрив Новий міст

2 хв читати
Мер Дніпра Філатов достроково відкрив Новий міст

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що Центральний міст відкрився після капітального ремонту, рух мостом відкрито в обидві сторони.

"Коли ви побачите це відео, то Міст вже буде відкритий. Хто виграв цей спір? Його виграло тільки місто Дніпро", - написав Філатов на своїй сторінці у "Фейсбуці" в суботу вранці.

При цьому він зазначив, що ніколи не тримався за своє крісло і готовий піти з посади мера Дніпра, коли в місті відкриють аеропорт.

"Я готовий хоч завтра з ним (кріслом міського голови – ІФ) попрощатися, наприклад, за аеропорт. Тому, що Дніпро хоче літати. А йому обрізали крила. Рівно того дня, коли в Дніпрі буде відкрито новий аеропорт, я готовий написати заяву", - заявив він.

Крім того, Філатов у своєму відеозверненні показав встановлене на мосту "крісло мера".

"А поки що...Поки що кожен дніпрянин може посидіти в моєму кріслі. На мосту. У кріслі, на яке я посперечався. Тому що влада - це не слава і визнання, а тяжкий хрест", - наголосив Філатов.

Як повідомлялося, 12 липня президент України Володимир Зеленський і Філатов домовилися, що міський голова подасть у відставку, якщо Центральний міст (автодорожній міст №2) не буде відремонтовано до 14 вересня.

"Ми домовились з мером паном Філатовим, що 14 вересня буде урочисте відкриття мосту. А якщо не буде, то пан Філатов напише (заяву) про звільнення за власним бажанням і піде у відставку", - сказав Зеленський під час поїздки в Дніпро в п'ятницю, проводячи разом з Філатова огляд мосту.

У свою чергу, Філатов повторив умову: "ще раз: якщо я не відкриваю - пишу заяву".

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), з'єднує правий і лівий берег Дніпра. Відкрився в 1966 році. Його капітальний ремонт було розпочато у 2017 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА