19:35 06.09.2019

Кабмін призначив 11 нових заступників міністрів і звільнив іще сімох заступників

2 хв читати
Кабмін призначив 11 нових заступників міністрів і звільнив іще сімох заступників

На засіданні Кабінету Міністрів України уряд призначив 11 нових заступників своїм міністрам, повідомляє прес-служба уряду.

"Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олексій Милованов отримав трьох заступників: першого заступника Павла Кухту , заступника Тараса Висоцького та заступника - торгового представника України Тараса Качку", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю ввечері повідомленні.

По одному заступнику отримали:

- міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб - заступник Олександр Терещенко;

- міністр фінансів - заступник Геннадій Пліс;

- міністр розвитку громад і територій - заступник Едуард Кругляк.

"По два нові заступники може бути у: міністра освіти і науки - Петро Коржевський і Єгор Стадний; міністра соціальної політики - Олег Коваль і Сергій Ніжинський. Першого заступника має отримати також віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Ним став Олексій Вискуб", - ідеться в повідомленні.

На засіданні також погодили рішення про звільнення сімох заступників міністрів.

"Рішення про звільнення погодили стосовно Ольги Крентовської, Наталії Федорович та Миколи Шамбіри з Міністерства соціальної політики, Вадима Трояна з МВС, Олександра Терещенка з Міністерства у справах ветеранів та Геннадія Пліса з секретаріату Кабміну", - повідомляє прес-служба Кабміну.

На засіданні розглянули також питання кадрових призначень в областях.

Так, міністри ухвалили проекти рішень президента України про звільнення (у зв'язку із завершенням повноважень попереднього президента) Юлії Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. І прийняли відповідний проект рішення президента про її повторне призначення головою Харківської ОДА.

Члени уряду також погодили рішення про призначення президентом трьох заступників голови Івано-Франківської ОДА: Василя Івасика, Світлани Онищук та Дмитра Романюка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА