14:27 03.08.2019

Зеленський дав зрозуміти, що не бачить маніпуляцій в історії із заявою Богдана про звільнення

2 хв читати
Зеленський дав зрозуміти, що не бачить маніпуляцій в історії із заявою Богдана про звільнення

Президент України Володимир Зеленський не вважає підривом довіри до медіа і не бачить підстав для спростування інформації щодо заяви керівника Офісу президента Андрія Богдана про звільнення з посади.

У Трускавці (Львівська обл.) на запитання журналіста про те, чи вважає він необхідним звільнити Богдана після історії навколо його заяви про відставку, оскільки цілу добу суспільство було дезінформоване, Зеленський сказав: "Я не знаю, що ви робили, чим ви займалися. Хтось дезінформував суспільство".

На репліку журналістки про те, що "фактично це був крок до підриву довіри до медіа", президент відповів: "Я нічого не підривав. Наші хлопці – це одна команда. Ми не тримаємося за крісла. Я можу це ще раз повторити".

Потім послідувало запитання про те, що не було спростування заяви Богдана. У відповідь Зеленський сказав: "Я не знаю - спростування чого? Він же написав заяву, це правда. В чому неправда? Людина готова в будь-який час, якщо суспільство хоче, або якщо людина хоче".

Напередодні на офіційному сайті глави держави з'явилося повідомлення про те, що Зеленський підтвердив наявність заяви на звільнення Богдана з посади керівника Офісу президента України. Глава держави уточнив, що не підписував заяву на звільнення Богдана, а також зазначив, що за необхідності може показати громадськості заяви на звільнення від членів його команди.

"Ми не тримаємося за владу. Ми - всі ключові люди, які зі мною прийшли - домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство або президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", - заявив Зеленський.

На відео, викладеному телеканалом "UA: Перший" в соцмережі Facebook, глава держави говорить журналістам: "Як вона там з'явилося в інтернеті, я не знаю, але в нас все відкрито. Більше скажу: можемо, якщо хочете, показати всі заяви".

Сам Богдан на своїй сторінці у Facebook через кілька хвилин після оприлюднення відповідної інформації на сайті президента також зазначив, що всі члени команди Зеленського написали заяви на звільнення.

"Ми всі написали заяви про звільнення))) За крісло не тримаємося!!!"- написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА