18:39 29.07.2019

Прокопів написав заяву про відставку з посади секретаря Київської міськради

1 хв читати
Прокопів написав заяву про відставку з посади секретаря Київської міськради

Секретар Київської міської ради Володимир Прокопів написав заяву про відставку з посади через рішення очолити партію "Європейська солідарність" у столичній міськраді.

"Сьогодні я прийняв рішення, що поведу команду "Європейської солідарності" до столичного парламенту... Рішення очолити партію "Європейська солідарність" у Києві унеможливлює мою подальшу роботу на посаді секретаря Київради... Тому сьогодні написав заяву про припинення повноважень секретаря Київської міської ради", - написав Прокопів на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Він пояснив, що "коли депутати мене обирали, я пообіцяв, що не надаватиму перевагу одній партії". "Свої обіцянки я завжди виконую... Сподіваюся, що наступним секретарем буде обрано молоду прогресивну людину, яка відкине свої політичні уподобання і зосередиться на об'єднанні представників різних партій для ухвалення важливих для киян рішень", - написав Прокопів.

Як повідомлялося, Прокопіва вперше було обрано до Київської міської ради в травні 2015 року, де він очолював постійну комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування. 25 жовтня 2015 року в результаті місцевих виборів знову став депутатом Київської міської ради VIII скликання від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

1 грудня того самого року його обрали секретарем нового складу Київської міськради. На підтримку його кандидатури проголосували 80 депутатів, проти - 13, утрималися - 20, три бюлетені було визнано недійсними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА